ICT uitbesteden

ICT uitbesteden is een strategische stap die je verzekert van continuïteit en innovatie. Met onze deskundige zorg voor jouw ICT beheer kun je je richten op de groei van jouw organisatie. Klaar voor zorgeloos ICT-beheer? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing en laat jouw ICT uitbesteden. Meer informatie? Lees dan snel verder!

Waarom je ICT beheer uitbesteden aan professionals?

Het uitbesteden van ICT-beheer aan ICT-professionals stelt bedrijven in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, met de zekerheid dat hun ICT-omgeving wordt beheerd door experts. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparingen door verminderde noodzaak voor een interne ICT-afdeling, maar ook tot verbeterde operationele efficiëntie. Bovendien verzekert het bedrijven van naleving van relevante regelgeving en toegang tot de nieuwste technologieën zonder voorinvesteringen, terwijl risico’s verlaagd worden en continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd blijft.

volledige ict omgeving

Onze oplossingen

ICT beheer

ICT-beheer is cruciaal, dat is zacht uitgedrukt. In de loop der jaren is het onmisbaar geworden voor een soepele start van je werkdag. ICT in eigen beheer is lastig voor Door je ICT-beheer over te dragen aan professionals, waarborg je de vlekkeloze werking van alle systemen binnen je bedrijf.

Online werkplekken

Een online werkplek houdt in dat al je documenten en zakelijke applicaties in de cloud zijn opgeslagen, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je systemen en documenten. Online werkplekken maken een flexibele werkervaring mogelijk. Altijd en overal.

Systeembeheer

Het inrichten, afstellen en beheren van alle computersystemen in je organisatie wordt verzorgd door een professionele ICT-specialist, wat waarde toevoegt en jou de vrijheid biedt om je te richten op je eigen expertise.

Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 voor bedrijven heeft je team altijd de beschikking over de nieuwste versies van programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive, waardoor samenwerken in de cloud gemakkelijker wordt dan ooit.

Telefonie

Ben je op zoek naar een telefoonkeuzemenu of callcenter voor je klantenservice? Of wil je binnenkomende oproepen eenvoudig kunnen doorverbinden? Onze pakketten voor vaste telefonie en vast-mobiele telefonie zijn kostenefficiënt en eenvoudig te implementeren.

Workspace 365

Workspace 365 vormt de digitale werkruimte die naadloos aansluit op je functie en werkomgeving. Het integreert alle toepasselijke applicaties, informatie, nieuwsberichten, intranet en werkstromen op een manier die specifiek op jou is afgestemd.

Internetverbinding

Of je nu kiest voor supersnel glasvezel, ADSL, SDSL of VDSL; met glasvezelopties tot 10 Gbit/s, verzekert internet van Virtual Computing je van een stabiele online aanwezigheid, ongeacht de omstandigheden. Snel internet, wie wil dat nu niet?

Webhosting

Om je website op het internet te publiceren, is er hostingruimte nodig. Wij leveren betrouwbare en veilige webhostingservices op servers in Nederland en bieden ondersteuning bij het registreren van domeinnamen.

Software voor verschillende branches

Tandartsen

Fysiotherapie

Advocatuur

Administratief

Industrieel

Heb je vragen over onze oplossingen of software?

Heb je vragen over onze oplossingen of software? Neem contact op met Virtual Computing, wij staan voor je klaar. Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen 30 dagen uit te proberen.  Liever direct een offerte ontvangen? Heb jij interesse in software of diensten van Virtual Computing? Vraag direct vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wij zijn actief in verschillende regio’s

Virtueel zijn we natuurlijk vanaf elke stad of streek bereikbaar. Maar met ons kantoor in Oisterwijk, is Virtual Computing met name fysiek goed bereikbaar vanuit omliggende gemeenten Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Waalwijk.

Wil jij je ICT uitbesteden?

Wil jij jouw ICT-infrastructuur uitbesteden waardoor je verhoogde productiviteit ervaart omdat je weer genoeg tijd hebt voor zaken die belangrijk zijn voor jou? Twijfel niet en neem contact op met Virtual Computing. Ons team met jarenlange ervaring en brede kennis staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

ict in eigen beheer