Online Werkplek

Geef je hele team overal ter wereld veilig toegang tot jouw bedrijfssystemen en bestanden.

De Online Werkplek voorkomt gedoe met software licenties, eigen ICT beheer of de risico’s van dataopslag en back-ups. Die zaken regelen wij voor je.

Online werken: overal toegang waar je ook bent

Bij een online werkplek staan al je bestanden en bedrijfssoftware in de cloud. Zo heb je overal toegang tot je systemen en kan je flexibel werken. Waar en wanneer je maar wilt. En de ICT-manager dan? Dat zijn wij! Op afstand, maar altijd dichtbij.

Inloggen in je persoonlijk cloud werkplek vanaf je computer, tablet of telefoon. Handig toch? Jij kan je richten op je werk en wij doen de rest op de achtergrond, zodat je altijd up-to-date bent. Zo werk je veilig en efficiënt en heb je geen gedoe met servers, software of licenties. Loop je ergens tegenaan en kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar. 24/7.

online werkplek

Complete werkplek in de cloud

Veilig en ongestoord werken waar je maar wil

Alle ICT zaken zijn geregeld

Je data staat veilig in ons eigen data center

Online werkplekken voor iedereen die jij toegang geeft

De dagen dat we uitsluitend op kantoor werkten zijn voorbij. Met verschillende cloud producten is het mogelijk om een online werkplek te creëeren en te werken waar je wil. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van jouw medewerkers en efficiënt werken is nog nooit zo makkelijk geweest. Verplaats al je data, software en Windows en Office-licenties naar de cloud en laat je team werken waar en wanneer ze willen.

digitale werkplekken

Moderne ondernemers werken online

Moderne ondernemers zijn niet afhankelijk van een vaste werkplek en zijn niet gebonden aan tijd of plaats. Deze ondernemers werken efficiënter, sneller en productiever met een virtuele werkplek. Zo besparen ze daarmee tijd én geld. Onvoorspelbare en telkens terugkomende ICT-investeringen behoren met een online werkomgeving voorgoed tot het verleden.

Benieuwd hoe online werkplekken in de cloud jouw onderneming zeeën van tijd bespaart en past bij jouw manier van werken? Neem snel contact op.

dagelijkse back ups

Beschikbaar vanaf

Online werkplek

29,- per maand

Online werken

  • Onbeperkte opslag
  • Microsoft Office (word, excel, powerpoint en outlook) - optioneel
  • MFA authenticatie
  • Complete back up en antivirus
  • Onbeperkte support
  • Installatie eigen software
  • Snelle Virtuele desktop

Makkelijk, veilig en schaalbaar

Samenwerken

Organiseer zelf de werkmappen en wie welke toegang krijgt

Printers en Scanners

Moeiteloos printen en scannen via de apparaten binnen jouw netwerk

DUO Security

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Beheer

Zelf gebruikers toevoegen of verwijderen via het klantenportaal

Eigen applicaties

Wij installeren jouw eigen applicaties, indien gewenst zelfs met Microsoft SQL

Altijd mobiel

Vanaf je tablet of smartphone toegang tot alle mappen en bestanden

Alles wat je moet weten

Wat is het verschil tussen een online werkplek en Office 365?

Al je software up-to-date

Is werken in de cloud wel veilig?

Hulp nodig bij een digitale werkplek?

Omdat we werken vanuit ons eigen datacenter zijn we paraat als dat nodig is. Bij problemen of storingen met jouw online werkplek is een telefoontje of e-mail naar onze servicedesk voldoende.

Weten welke cloud oplossing het beste past bij jouw organisatie? Bel 0800-8478820  of stuur ons een e-mail: info@virtualcomputing.nl. Een complete online werkplek biedt je zekerheid. Altijd en overal.

Geen systeembeheerder in huis? besteed het uit

Nieuwsgierig naar de voordelen van overstappen naar de cloud? Download onze whitepaper!

Wat klanten zeggen over ons:

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

Vrijblijvend proberen?

De stap naar een online werkplek kan soms groot zijn. Om je te helpen bij jouw keuze voor een online werkplek bieden wij de mogelijkheid onze ICT-diensten 30 dagen gratis en zonder verplichtingen uit te proberen. Het account is binnen enkele uren na aanvraag te gebruiken en wordt na 30 dagen automatisch stopgezet. Heb je specifieke wensen? Geef dat even aan in onderstaand formulier of neem contact met ons op. Wij maken graag een proefaccount op maat.

cloud werkplekken