Meer weten over de overstap naar de cloud?
Download nu onze whitepaper.

img

Online werken: overal toegang waar je ook bent

Bij een online werkplek staan al je bestanden en bedrijfssoftware in de cloud. Zo heb je overal toegang tot je systemen en kan je flexibel werken. Waar en wanneer je maar wilt. En de ICT-manager dan? Dat zijn wij! Op afstand, maar altijd dichtbij.

Inloggen in je persoonlijk cloud werkplek vanaf je computer, tablet of telefoon. Handig toch? Jij kan je richten op je werk en wij doen de rest op de achtergrond, zodat je altijd up-to-date bent. Zo werk je veilig en efficiënt en heb je geen gedoe met servers, software of licenties. Loop je ergens tegenaan en kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar. 24/7.

 • Complete werkplek in de cloud
 • Veilig en ongestoord werken waar je maar wilt
 • Alle ICT zaken zijn geregeld
 • Je data staat veilig in ons eigen data center

Online werkplekken voor iedereen die jij toegang geeft

De dagen dat we uitsluitend op kantoor werkten zijn voorbij. Met verschillende cloud producten is het mogelijk om een online werkplek te creëeren en te werken waar je wil. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van jouw medewerkers en efficiënt werken is nog nooit zo makkelijk geweest. Verplaats al je data, software en Windows en Office-licenties naar de cloud en laat je team werken waar en wanneer ze willen.

Moderne ondernemers werken online

Moderne ondernemers zijn niet afhankelijk van een vaste werkplek en zijn niet gebonden aan tijd of plaats. Deze ondernemers werken efficiënter, sneller en productiever met een virtuele werkplek. Zo besparen ze daarmee tijd én geld. Onvoorspelbare en telkens terugkomende ICT-investeringen behoren met een online werkomgeving voorgoed tot het verleden.

Benieuwd hoe online werkplekken in de cloud jouw onderneming zeeën van tijd bespaart en past bij jouw manier van werken? Neem snel contact op.

img

Beschikbaar vanaf

per maand

29,-

 • Onbeperkte opslag
 • Microsoft Office (word, excel, powerpoint en outlook)
 • MFA authenticatie
 • Complete back up en antivirus
 • Onbeperkte support
 • Installatie eigen software
 • Snelle Virtuele desktop

demoOfferte

Makkelijk, veilig en schaalbaar

 

img

Wat is het verschil tussen een online werkplek en Office 365?

Met een virtuele werkplek zet je de gehele ICT-automatisering in de cloud. Je bedrijfssoftware én -applicaties. Met Office 365 draaien alleen je Office-pakketten zoals bijvoorbeeld Excel, Word en Powerpoint in de cloud.

Al je software up-to-date

Een complete digitale werkplek met alle software die je dagelijks nodig hebt. Office 365, kantoorautomatisering, specifieke bedrijfssoftware en -applicaties, je mail? Je vindt ze allemaal terug in de cloud. Bovendien werk je altijd met de laatste softwareversies (bedrijfssoftware, Windows en Office) en wordt er een dagelijkse dagelijkse back-up van je gegevens gemaakt. Met recht een slimme online werkplek dus.

img
playbtn
img

Is werken in de cloud wel veilig?

Als professionele ICT-dienstverlener en cloud provider waken wij over jouw online veiligheid. De protocollen en werkwijze van Virtual Computing garanderen je dat je gegevens beschermd zijn. Over security hoef je je dus ook geen zorgen te maken, zodat je je volledig kunt richten op je eigen ‘zaken.’

Hulp nodig bij een digitale werkplek?

Omdat we werken vanuit ons eigen datacenter zijn we paraat als dat nodig is. Bij problemen of storingen met jouw online werkplek is een telefoontje of e-mail naar onze servicedesk voldoende.

Weten welke cloud oplossing het beste past bij jouw organisatie? Bel 0800-8478820 of stuur ons een e-mail: info@virtualcomputing.nl. Een complete online werkplek biedt je zekerheid. Altijd en overal.

Wat klanten zeggen over ons:

img

Vrijblijvend proberen?

De stap naar een online werkplek kan soms groot zijn. Om je te helpen bij jouw keuze voor een online werkplek bieden wij de mogelijkheid onze ICT-diensten 30 dagen gratis en zonder verplichtingen uit te proberen. Het account is binnen enkele uren na aanvraag te gebruiken en wordt na 30 dagen automatisch stopgezet. Heb je specifieke wensen? Geef dat even aan in onderstaand formulier of neem contact met ons op. Wij maken graag een proefaccount op maat.

Vraag nu een demo account aan

Ontdek de voordelen van ons platform door een gratis demo-account aan te vragen! Vul het onderstaande formulier in en krijg toegang tot alle functies en mogelijkheden.

  Lees hier onze privacy policy