Systeembeheer voor het
MKB uitbesteden

Jouw systeembeheer uitbesteden? Kies voor zorgeloze ICT voor het mkb en ben altijd up-to-date met jouw IT infrastructuur met behulp van de nieuwste technologieën. De veiligheid en continuïteit van jouw gegevens staan bij ons op 1.

Waar kunnen we je mee helpen?

goede werking

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

Vast-Mobiele-Telefonie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in tandarts software van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Zorgeloze ICT voor het mkb

De wereld verandert. Hybride werken is heel gewoon en veiligheid is ’must’, in het complexe landschap waar cybersecurity het gesprek van de dag is.

Als ondernemer wil je ondernemen en niet wakker liggen van datalekken en slecht functionerende IT-infrastructuur en systemen, toch? Ooit gedacht om je ICT-zaken uit te besteden? Een professionele ICT-specialist levert je veel op en geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent.

Zo kun je rekenen op perfect werkende IT-omgeving, systemen en netwerken, zodat jij en je collega’s ongestoord vooruit kunnen, waar je ook bent. En gaat er eens iets mis? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke hulp.

systeembeheer

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer is het opzetten, configureren en onderhouden van alle computersystemen binnen jouw organisatie. Ook bij technische problemen wordt er gekeken naar de partij die verantwoordelijk is voor het systeembeheer. Goede systeembeheerders moeten dan de problemen oplossen zodat de ICT omgeving weer naar behoren functioneert. Onder systeembeheer valt onder andere:

  • Software en hardware installeren
  • Updates uitvoeren
  • Computerbeveiliging regelen
  • Servers onderhouden
  • Backups maken
  • Snelheid optimaliseren
systeembeheerder in huis

Onze diensten

Bij Virtual Computing geloven wij heel erg in maatwerk oplossingen. Het is daarom dat wij verschillende diensten aanbieden, om zo te voldoen aan elke wens en behoefte van de klant. Onze vier hoofddiensten zijn cloud oplossingen (Online Werkplek), telefonie, internet en veiligheid. Hieronder worden onze diensten verder toegelicht.

Cloud oplossingen

Werken in de cloud is here to stay. We werken tegenwoordig niet meer elke dag vanuit kantoor. Steeds vaker zoeken we de flexibiliteit van onze werkplek op. We willen overal online zijn, zonder restricties. Met een cloud werkplek heb je toegang tot al jouw bestanden en bedrijfssoftware in de cloud.

Telefonie

Hoewel we steeds meer ‘online’ zijn, blijft telefonie het meest directe en snelste communicatiemiddel dat we tot onze beschikking hebben. Met onze vaste en vaste-mobiele telefonie zorgen wij ervoor dat er intern snel geschakeld kan worden tussen medewerkers binnen een bedrijf. Super handig om de lijntjes binnen jouw bedrijf in te korten.

Internet

Zonder een snel internet en de juiste software loop je altijd achter de feiten aan. Kortom, snel internet is een must. Daarom bieden wij bij Virtual Computing supersnel zakelijk glasvezel aan tot wel 16Gbit per seconde. Daarnaast garanderen we dat je met ons internet altijd bereikbaar bent onder elke omstandigheid.

Online veiligheid

Online veiligheid staat bij elke bedrijf in de IT branche bovenaan de agenda, en terecht vinden wij. Bij Virtual Computing doen wij er samen met onze partner OneSec alles aan om hackers buiten de deur te houden. Dit realiseren wij door de strengst mogelijke beveiliging te implementeren in jouw website. Op deze manier blijven jouw bestanden en data altijd verborgen voor onbevoegden.

Geen systeembeheerder in huis

Investeren in een eigen ICT afdeling (of systeembeheerder) is kostbaar en vraagt veel van jou en je tijd. Hardware, technologie en kennis raken snel achterop. Zoals je vandaag gekochte computer morgen al verouderd is, zo hebben interne ICT-ers of systeembeheerders moeite om actueel te blijven. Ze houden het gewoonweg niet meer bij. Teveel werk, te weinig tijd, verouderde vakkennis? De kennis van toen is niet meer de kennis van nu. Lezen, trainen en testen passen niet meer in de propvolle agenda’s.

ICT-systemen worden te vaak ad hoc en onzorgvuldig geïmplementeerd, met soms nare gevolgen: rammelende software, implementatiefouten of slecht functionerende verbindingen. Oplossingen vinden en ‘brandjes blussen’ kost je vervolgens weer zeeën van tijd én geld. Zonde!

Maatwerk oplossingen

Bij Virtual Computing vinden we dat elke onderneming goed passende ICT verdient. Daarom zorgen we dat IT-oplossingen optimaal aansluiten op je bedrijfsprocessen. Voor grote én kleine ondernemingen. De specialisten van Virtual Computing helpen je graag bij de uitvoering, optimalisatie en het beheer. Van je toetsenbord tot je telefoon en alles daartussenin.

back ups

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem contact op met ons!

Onze klanten aan het woord

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

Systeembeheer uitbesteden

Je systeembeheer uitbesteden is zo gek nog niet. Waarom niet vandaag? Maak (weer) ruimte voor je kernbusiness en doe waar je goed in bent. Zo ben je zeker van goed functionerende werkplekken, de nieuwste technologieën, systemen en netwerken én bespaar je op (vaste) kosten. Virtual Computing biedt je 24/7 kennis en kunde van de expert zodat je ongestoord kunt werken, op kantoor of in de cloud. Onze 24/7 support zorgt ervoor dat je met al jouw technische vragen bij ons terecht kunt, ook buiten kantooruren. Als ICT-specialist hebben we expertise en kennis van de nieuwste hard- en software- ontwikkelingen en zijn we er voor zowel de grote als kleine mkb’er.

ict beheer

De voordelen van Virtual Computing

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Innovatie

Maak gebruik van de nieuwste technieken en blijf innovatief

Onbeperkte Opslag

Geen datalimiet voor opslag van je bedrijfsgegevens

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Rechten

Kies de rechtenstructuur die past bij jouw organisatie

Gratis 24×7/365 Support

Maak gebruik van onze deskundige 24 uurs servicedesk

My Cloud applicatie

Volledige controle over al jouw cloud diensten

Lage prijzen

Hoogwaardige cloud diensten tegen aantrekkelijke tarieven

Pro actief onderhoud

De kans bestaat dat jouw ICT-omgeving volgende week alweer achterhaald is. Daarom moet dit proactief onderhouden worden. Voor iemand zonder ervaring en kennis van IT kan dit uitdraaien tot een dagtaak en dat is niet de bedoeling. Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met eigen werk. Door jouw systeembeheer uit te besteden aan Virtual Computing blijft jouw systeembeheer altijd up-to-date en kun jij focus houden op jouw werk.

goede werking

Persoonlijke hulp, in heldere taal

Lokaal, internationaal, thuis, in de supermarkt, in de cloud. Overal is ICT. Communicatietechnologie maakt ons leven makkelijk. De gigantische keuze uit platformen, besturingssystemen, applicaties, netwerken, infrastructuren of werkplekken maakt het er allemaal niet overzichtelijker op. Virtual Computing helpt je met een passende keuze en implementatie en beheer van hardware en software, applicaties, beveiliging en onderhoud, cloud oplossingen, infrastructuur, werklplekbeheer en Service en support.

Virtual Computing helpt je graag verder met systeembeheer

Ben jij op zoek naar een partij die jouw systeembeheer voor rekening neemt? Een partij met veel ervaring en kennis binnen haar eigen vakgebied, de IT-sector? Dan ben je bij Virtual Computing aan het juiste adres. We gaan graag in gesprek met jou om alle mogelijkheden te bekijken. Haal alles uit jouw systeem en sluit je aan bij Virtual Computing.