img

Zorgeloze ICT voor het mkb

De wereld verandert. Hybride werken is heel gewoon en veiligheid is ’must’, in het complexe landschap waar cybersecurity het gesprek van de dag is.

Als ondernemer wil je ondernemen en niet wakker liggen van datalekken en slecht functionerende IT-infrastructuur en systemen, toch? Ooit gedacht om je ICT-zaken uit te besteden? Een professionele ICT-specialist levert je veel op en geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent.

Zo kun je rekenen op perfect werkende IT-omgeving, systemen en netwerken, zodat jij en je collega’s ongestoord vooruit kunnen, waar je ook bent. En gaat er eens iets mis? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke hulp.

Waar kunnen wij je bij helpen?

phone in use

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in systeembeer door Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

thuiswerken in de cloud

Vragen?
Wij beantwoorden ze

Heb jij vragen over systeembeer of een van onze andere diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer is het opzetten, configureren en onderhouden van alle computersystemen binnen jouw organisatie. Ook bij technische problemen wordt er gekeken naar de partij die verantwoordelijk is voor het systeembeheer. Goede systeembeheerders moeten dan de problemen oplossen zodat de ICT omgeving weer naar behoren functioneert. Onder systeembeheer valt onder andere:

 

  • Software en hardware installeren
  • Updates uitvoeren
  • Computerbeveiliging regelen
  • Servers onderhouden
  • Backups maken
  • Snelheid optimaliseren

Onze diensten

Bij Virtual Computing geloven wij heel erg in maatwerk oplossingen. Het is daarom dat wij verschillende diensten aanbieden, om zo te voldoen aan elke wens en behoefte van de klant. Onze vier hoofddiensten zijn cloud oplossingen (Online Werkplek), telefonie, internet en veiligheid. Hieronder worden onze diensten verder toegelicht.

Cloud oplossingen

Werken in de cloud is here to stay. We werken tegenwoordig niet meer elke dag vanuit kantoor. Steeds vaker zoeken we de flexibiliteit van onze werkplek op. We willen overal online zijn, zonder restricties. Met een cloud werkplek heb je toegang tot al jouw bestanden en bedrijfssoftware in de cloud.

Telefonie

Hoewel we steeds meer ‘online’ zijn, blijft telefonie het meest directe en snelste communicatiemiddel dat we tot onze beschikking hebben. Met onze vaste en vaste-mobiele telefonie zorgen wij ervoor dat er intern snel geschakeld kan worden tussen medewerkers binnen een bedrijf. Super handig om de lijntjes binnen jouw bedrijf in te korten.

Internet

Zonder een snel internet en de juiste software loop je altijd achter de feiten aan. Kortom, snel internet is een must. Daarom bieden wij bij Virtual Computing supersnel zakelijk glasvezel aan tot wel 16Gbit per seconde. Daarnaast garanderen we dat je met ons internet altijd bereikbaar bent onder elke omstandigheid.

Online veiligheid

Online veiligheid staat bij elke bedrijf in de IT branche bovenaan de agenda, en terecht vinden wij. Bij Virtual Computing doen wij er alles aan om hackers buiten de deur te houden. Dit realiseren wij door de strengst mogelijke beveiliging te implementeren in jouw website. Op deze manier blijven jouw bestanden en data altijd verborgen voor onbevoegden.

img

Geen systeembeheerder in huis

Investeren in een eigen ICT afdeling (of systeembeheerder) is kostbaar en vraagt veel van jou en je tijd. Hardware, technologie en kennis raken snel achterop. Zoals je vandaag gekochte computer morgen al verouderd is, zo hebben interne ICT-ers of systeembeheerders moeite om actueel te blijven. Ze houden het gewoonweg niet meer bij. Teveel werk, te weinig tijd, verouderde vakkennis? De kennis van toen is niet meer de kennis van nu. Lezen, trainen en testen passen niet meer in de propvolle agenda’s.

ICT-systemen worden te vaak ad hoc en onzorgvuldig geïmplementeerd, met soms nare gevolgen: rammelende software, implementatiefouten of slecht functionerende verbindingen. Oplossingen vinden en ‘brandjes blussen’ kost je vervolgens weer zeeën van tijd én geld. Zonde!

Maatwerk oplossingen

Bij Virtual Computing vinden we dat elke onderneming goed passende ICT verdient. Daarom zorgen we dat IT-oplossingen optimaal aansluiten op je bedrijfsprocessen. Voor grote én kleine ondernemingen. De specialisten van Virtual Computing helpen je graag bij de uitvoering, optimalisatie en het beheer. Van je toetsenbord tot je telefoon en alles daartussenin.

Onze klanten aan het woord

Systeembeheer uitbesteden

Je systeembeheer uitbesteden is zo gek nog niet. Waarom niet vandaag?

Maak (weer) ruimte voor je kernbusiness en doe waar je goed in bent. Zo ben je zeker van goed functionerende werkplekken, de nieuwste technologieën, systemen en netwerken én bespaar je op (vaste) kosten. Virtual Computing biedt je 24/7 kennis en kunde van de expert zodat je ongestoord kunt werken, op kantoor of in de cloud. Onze 24/7 support zorgt ervoor dat je met al jouw technische vragen bij ons terecht kunt, ook buiten kantooruren. Als ICT-specialist hebben we expertise en kennis van de nieuwste hard- en software- ontwikkelingen en zijn we er voor zowel de grote als kleine mkb’er.

back ups

De voordelen van Virtual Computing

img

Pro actief onderhoud

De kans bestaat dat jouw ICT-omgeving volgende week alweer achterhaald is. Daarom moet dit proactief onderhouden worden. Voor iemand zonder ervaring en kennis van IT kan dit uitdraaien tot een dagtaak en dat is niet de bedoeling. Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met eigen werk. Door jouw systeembeheer uit te besteden aan Virtual Computing blijft jouw systeembeheer altijd up-to-date en kun jij focus houden op jouw werk.

Persoonlijke hulp, in heldere taal

Lokaal, internationaal, thuis, in de supermarkt, in de cloud. Overal is ICT. Communicatietechnologie maakt ons leven makkelijk. De gigantische keuze uit platformen, besturingssystemen, applicaties, netwerken, infrastructuren of werkplekken maakt het er allemaal niet overzichtelijker op. Virtual Computing helpt je met een passende keuze en implementatie en beheer van hardware en software, applicaties, beveiliging en onderhoud, cloud oplossingen, infrastructuur, werklplekbeheer en Service en support.

Virtual Computing helpt je graag verder met systeembeheer

Ben jij op zoek naar een partij die jouw systeembeheer voor rekening neemt? Een partij met veel ervaring en kennis binnen haar eigen vakgebied, de IT-sector? Dan ben je bij Virtual Computing aan het juiste adres. We gaan graag in gesprek met jou om alle mogelijkheden te bekijken. Haal alles uit jouw systeem en sluit je aan bij Virtual Computing.

 

phone in use

Benieuwd naar onze dienstverlening?
Neem contact op met ons!