ICT bedrijf Eindhoven

Ben jij aan het oriënteren naar een ICT bedrijf in Eindhoven? Virtual Computing is een lokale ICT-partner die jouw ICT-omgeving veelzijdig en makkelijk in gebruik maakt. Wij bieden een variërend aanbod aan verschillende diensten, zoals werken in de cloud, telefonie, beveiliging en internet. Wil je meer weten over onze expertises? Lees verder op deze pagina of neem contact op.

Onze producten

Om je zo goed mogelijk te helpen met jouw (ICT) vragen hebben wij een 24/7 support in het leven geroepen. Onze hulp stopt namelijk niet na 17:00 uur. We vinden het belangrijk dat we je altijd te woord kunnen staan. Ook bieden we Remote Support aan. Zo helpen we je op afstand maar zijn we toch heel dichtbij. We kijken dan vanaf ons kantoor mee op jouw scherm waardoor we gelijk zien wat er moet gebeuren om de kwestie op te lossen. Dat voorkomt een hoop ruis en werkt ook nog eens efficiënt.

Werken in de cloud

Werken in de cloud is bij Virtual Computing veilig en toegankelijk. Met jouw online werkplek heb je overal snel toegang tot alle bestanden en bedrijfssoftware in de cloud. Dit resulteert in flexibiliteit voor jou en je collega’s. Met een online werkplek word je niet meer beperkt tot één werkplek. Ideaal voor bedrijfsbezoeken of thuiswerken dus. Virtual Computing beheert jouw systemen waardoor jij altijd up-to-date bent met jouw online werkplek. Verplaats daarom vandaag nog jouw data, software en licenties naar de cloud. Want alleen werken op kantoor is verleden tijd, toch? Wij bieden onze cloudwerkplek al aan voor 30 euro per maand.

ICT Beheer

Wil jij jouw ICT uitbesteden en ben je op zoek naar een ICT-beheerder? Een beheerder die de ICT van jouw bedrijf met grote zorg draagt? Dan is Virtual Computing de juiste partner voor jouw bedrijf. Virtual Computing neemt jouw ICT in beheer waardoor we calamiteiten voor blijven en veiligheid altijd voorop gaat. Heb je weleens een storing ervaren? Dat maakt werken anno nu haast onmogelijk. Door jouw ICT-beheer aan een professionele partij over te dragen, voorkom je grote storingen. Ons ICT-beheer staat gelijk aan ontzorging.

Bellen

Online neemt steeds meer de overhand, daar kunnen we niet omheen. Toch blijft bellen simpelweg de meest directe en snelle vorm van communicatie. Ook in de meeste bedrijfstakken wordt nog veelvuldig met telefonie gewerkt. Daarom bieden wij vaste een vaste-mobiele technologie aan. Super handig wanneer jij een callcenter hebt of gewoon eenvoudig telefoongesprekken wil doorschakelen binnen jouw bedrijf.

Beveiliging

Veel ICT-bedrijven hameren erop en ook wij zien het grote belang van goede beveiliging in. De veiligheid van jouw digitale omgeving is voor ons topprioriteit. We zien steeds vaker dat gegevens op het internet niet goed beveiligd zijn en hackers vrij spel krijgen. Dit voorkomen wij graag door de strengst mogelijke beveiliging te bieden, zodat jouw bestanden en data altijd achter een digitaal slot en grendel verblijven.

Internet

Snel internet is niet meer weg te denken uit onze digitale omgeving. Een haperende internetverbinding zorgt op dagelijkse basis voor calamiteiten waardoor prestaties achterblijven. Om dit te voorkomen bieden wij supersnel zakelijke glasvezel aan tot wel 10Gbit per seconde. Daar bovenop garanderen wij dat je met internet via Virtual Computing altijd bereikbaar bent onder alle omstandigheden.

Voor website optimalisaties ben je bij ons ook aan het juiste adres. Met jouw website trek je natuurlijk graag zo veel mogelijk bezoekers. Deze komen in veel gevallen echter niet aanwaaien. Onze website optimalisaties dragen bij aan hogere bezoekersaantallen, waardoor je weer een stapje dichterbij jouw doel bent.

Waar kunnen wij je bij helpen?

ict bedrijf eindhoven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

ict uitbesteden

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

De voordelen van Virtual Computing

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Innovatie

Maak gebruik van de nieuwste technieken en blijf innovatief

Onbeperkte opslag

Geen datalimiet voor opslag van je bedrijfsgegevens

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Rechten

Kies de rechtenstructuur die past bij jouw organisatie

Gratis 24x7/365 support

Maak gebruik van onze deskundige 24 uurs servicedesk

My Cloud applicatie

Volledige controle over al jouw cloud diensten

Lage prijzen

Hoogwaardige cloud diensten tegen aantrekkelijke tarieven

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
voor jouw IT oplossingen

Onze klanten aan het woord

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

Kies voor continuïteit en veiligheid

Zonder enige kennis en ervaring kunnen ICT werkzaamheden leiden tot een hoofdpijndossier. En dat terwijl een gestructureerde ICT-omgeving binnen jouw organisatie zo belangrijk is. Het aannemen van een ICT medewerker kan een oplossing zijn, maar is vaak erg kostbaar. Daarnaast is het maar de vraag of één ICT medewerker jouw online omgeving kan managen. Dus waarom niet uitbesteden aan een professioneel team met veel ervaring in deze sector? Wij fungeren dan als het ware als jouw ICT team. Op deze manier houd jij de focus op jouw werkzaamheden.

bedrijf eindhoven

Zoek jij een ICT bedrijf in Eindhoven?

Ben je op zoek naar professionele ICT bedrijven in de regio Eindhoven? Een ICT professionals met veel ervaring en kennis in de sector? Neem contact op met Virtual Computing en ontdek de vele, flexibele mogelijkheden van onze dienstverlening. Samen met jou duiken we in de online-omgeving van jouw organisatie en gaan wij aan de slag met de optimalisatie hiervan. Ons doel is om werk uit jouw handen te nemen en ervoor te zorgen dat jouw ICT-omgeving veilig en gemakkelijk in gebruik is.

it eindhoven