Wat is ICT beheer

Als ICT beheerder draag je zorg voor de systemen van een bedrijf. Je bent de eerste contactpersoon op computergebied voor desbetreffend bedrijf. Als ICT beheerder ben je voornamelijk bezig met de dagelijkse controle van het ICT beheer. Je gaat na of alle systemen up to date zijn, voert patches en updates door, maakt back-ups waardoor alle belangrijke informatie bewaard blijft en zorgt dat de veiligheid van alle systemen gewaarborgd blijft.

samenwerken in de cloud

Onze werkzaamheden

Met Virtual Computing tref je een ervaren ICT beheerder. Wij werken met de nieuwste systemen en blijven altijd up to date. Veiligheid van jouw gegevens staat bij ons op 1. Verder bieden we nog een aantal diensten aan op ICT-gebied. Hieronder worden een aantal van onze ICT-diensten kort beschreven.

Werken in de cloud

Elk vooruitstrevend bedrijf werkt online. Het online werken heeft zijn intreden gedaan en zal niet meer verdwijnen. Wie online niet actief is, kan niet mee in het geweld van de concurrentie. Door te werken in de cloud, maak je het jezelf erg gemakkelijk. Door te werken in de cloud, sorteer je al jouw bestanden op een veilige en overzichtelijke manier. De cloud is altijd dicht bij de hand. Door de virtuele werking van dit systeem heb je overal en altijd toegang tot jouw bestanden. Jij bent trouwens wel de enige die toegang heeft tot de cloud, het is namelijk zeer goed beveiligd. Virtual Computing faciliteert de cloud ook voor jouw bedrijf, mits gewenst. Maak het jezelf gemakkelijk en werk in de cloud.

Telefonie

Wist je dat telefonie voor veel (grote) bedrijven nog steeds communicatiemiddel nummer 1 is? We focussen ons (al dan niet terecht) steeds meer op online, maar telefonie verliest op geen enkele manier zijn waarde. Bij Virtual Computing bieden wij vaste telefonie en vaste mobiele telefonie services aan. Deze services passen perfect wanneer jij op zoek bent naar een telefonisch keuzemenu of een callcenter voor jouw klanten. Begeleid jouw klanten met onze telefonie services direct door naar de gewenste afdeling.

Internet

We kunnen nog zoveel ICT oplossingen bieden. Zonder goede internetverbinding worden jouw werkzaamheden onnodig uitdagend gemaakt. Met ons supersnelle zakelijke glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde, neem je voorgoed afscheid van een haperende internetverbinding. Naast een snelle internetverbinding bieden wij diverse webhosting pakketten aan waarmee alles uit jouw website wordt gehaald.

Algemeen ICT beheer

Even offline kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Door jouw IT beheer niet op orde te hebben, loop je aanzienlijk meer risico op storingen. Door jouw ICT op een goede manier in beheer te laten nemen, is jouw website of servicedesk altijd online en staan klanten nooit voor een virtuele dichte deur. Virtual Computing onderhoudt als ICT Beheerder ook jouw websites via de nieuwste systemen en software.

Wij staan voor je klaar!

it ondersteuning

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

it oplossing

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Heb je vragen over het uitbesteden van jouw ICT beheer? Neem dan contact met ons op.

img

Maatwerk oplossingen

ICT biedt zoveel mogelijkheden. Elk bedrijf heeft een eigen ICT omgeving. Deze moet met zorg beheert worden. Neem hier dan ook uitgebreid de tijd voor. Heb je die tijd simpelweg niet als gevolg van jouw drukke schema? Besteed dan jouw ICT uit en draag de zorg over aan professionals.

De voordelen van Virtual Computing

Is jouw bedrijf up to date?

IT systemen die een aantal jaar geleden werden ontvangen met de stempel innoverend, zijn vandaag de dag alweer bijgehaald door de nieuwste ontwikkelingen. Dat tekent een beetje de wereld van de ICT. Deze is continu in beweging en alle updates zijn lastig bij te houden. Wij hebben van ICT onze expertise gemaakte en zijn voortdurend op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de ICT.

home office

24/7 verzekerd van support

Het professioneel beheren van een ICT-omgeving is ingewikkeld. Wij staan daarom klaar voor al jouw vragen. Met onze 24/7 support ben je, ook buiten de standaard kantooruren, verzekerd van een oplossing. Problemen kunnen namelijk op elk tijdstip ontstaan en wij willen dag en nacht jouw aanspreekpunt zijn voor jouw ICT-beheer.

Ken je onze Remote Support functie al? Op deze manier helpen we je op afstand, terwijl we toch dichtbij zijn. We kunnen vanuit onze locatie op je scherm meekijken. Dit voorkomt ruis op de lijn. Zo zien we meteen wat er aan de hand is en kan ons professionele support team snel schakelen.

24/7 is bij Virtual Computing ook echt 24/7. Je vind bij ons de zekerheid dat alle vragen over jouw ICT-beheer opgelost worden door middel van een duidelijke uitleg.

Je ICT beheer uitbesteden aan Virtual Computing

Jij blijft gefocust op jouw hoofdtaken

We zijn allen druk, drukker, drukst. Het beheer van een volledige ICT-omgeving past daardoor niet altijd in jouw takenpakket. Helemaal als jouw bedrijf geen ICT afdeling heeft. Besteed daarom het ICT beheer uit en stort je weer volledig op jouw hoofdtaken.

Professionele beveiliging

Ons advies is om ICT altijd over te laten aan professionals. De beveiliging van jouw ICT beheer vergt namelijk veel aandacht, daar is het te belangrijk voor. ICT uitbesteden aan een professionele partij geeft je meer zekerheid op een beveiligde omgeving.

 

Blijf up to date

Besteed jouw ICT uit en je bent altijd up to date met al jouw systemen. De wereld van ICT staat namelijk nooit stil. Blijf daarom altijd innoveren met je software en systemen.

 

Geen energieslurpende servers

Wij nemen websites in beheer waardoor energieslurpende servers niet meer aan de orde zijn. In plaats daarvan faciliteren wij een effectieve server zonder gedoe.

telefoon in gebruik

Virtual Computing staat voor je klaar

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en stellen eventueel een maatwerk pakket voor jouw bedrijf op.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
voor jouw maatwerk IT oplossingen