ICT bedrijf Waalwijk

Is jouw bedrijf op zoek naar een ICT bedrijf in Waalwijk? Neem contact op met Virtual Computing! Met onze 24/7 IT support en meerdere oplossingen zijn wij een volwaardige ICT partner die graag jouw ICT beheer in handen nemen. Meer weten over de mogelijkheden die we te bieden hebben? Lees dan snel verder en neem contact op met Virtual Computing.

Waar kunnen we je bij helpen?

ict bedrijf waalwijk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

thuiswerken in de cloud

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Altijd IT-support beschikbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat ICT bedrijven altijd beschikbaar moeten zijn wanneer eventuele calamiteiten optreden. Virtual Computing is met de 24/7 IT-support daarom ook beschikbaar voor vragen buiten kantooruren. Ons team, gevuld met experts op het gebied van ICT, helpen je graag met complexe vraagstukken of kleine brandjes die geblust moeten worden. Dat maakt ons zeer toegankelijk voor onze opdrachtgevers.

bedrijf in waalwijk

Dé ICT partner

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Alles veilig opgeslagen

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Altijd en overal toegang

Via een internetverbinding altijd en overal online werken

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden om jou ict problemen op te lossen

Onze ICT oplossingen

Online werken

Online werkplekken, ook wel aangeduid als virtuele of cloudgebaseerde werkplekken, maken het mogelijk voor medewerkers om op afstand te functioneren, met toegang tot alle benodigde applicaties en documenten, alsof ze fysiek op kantoor zijn. Dit systeem stimuleert de mobiliteit, aanpasbaarheid en efficiëntie van medewerkers, omdat ze de mogelijkheid hebben om op elke locatie en op elk tijdstip te werken. Bovendien kunnen updates en verbeteringen centraal worden beheerd, wat ervoor zorgt dat alle gebruikers constant toegang hebben tot de meest recente versies van de software.

Telefonie

Ondanks de groei van online communicatie, zien we nog steeds de potentie van telefonie. Onze diensten voor vaste telefonie of vaste mobiele telefonie zijn uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een telefoonmenu of een klantenservice voor je klanten.

Hierdoor leid je klanten, zonder ingewikkelde processen, rechtstreeks naar de gewenste afdeling. Dit is een van onze meest populaire ICT-oplossingen.

Security

Virtual Computing levert samen met onze partner OneSec een ruim aanbod aan beveiligingsdiensten, van de implementatie van antivirussoftware en firewalls tot het uitvoeren van periodieke beveiligingsaudits en het opstellen van noodprocedures. Onze expertise stelt hen in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste cyberdreigingen en beveiligingstechnologieën, wat een mate van beveiliging biedt die intern moeilijk te evenaren zou zijn.

Ict beheer

IT-beheer is een cruciale dienst die ervoor zorgt dat alle technologische systemen en processen binnen een organisatie soepel en efficiënt functioneren. Het gaat niet alleen om het oplossen van technische problemen, de belangrijkste speerpunten zijn ook om het proactief beheren van IT-assets, het plannen van updates en upgrades, het waarborgen van de systeembeveiliging en het bijhouden van technologische trends. Een goed IT-beheer verhoogt de bedrijfsproductiviteit, verlaagt de operationele kosten en zorgt voor een naadloze technologische ervaring voor alle gebruikers.

Het uitbesteden van IT-beheer aan Virtual Computing, hét ICT bedrijf uit de omgeving Waalwijk, helpt bedrijven om de IT-infrastructuur te optimaliseren en de technologische strategie te verbeteren. Wij beschikken over de expertise en ervaring om potentiële IT-problemen te identificeren en aan te pakken, voordat ze invloed hebben op de bedrijfsvoering. Bovendien geven we advies over technologische investeringen en innovaties om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur van het bedrijf up-to-date blijft en voldoet aan de veranderende zakelijke behoeften.

Wat klanten over ons zeggen

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

Nieuwsgierig naar de voordelen van overstappen naar de cloud? Download onze whitepaper!

Zoek jij een ICT-bedrijf in Waalwijk

Is ICT voor jou geen gesneden koek, maar zie je wel het belang in van een optimale ICT infrastructuur? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We nemen graag jouw ICT beheer in handen en ontzorgen je met onze verschillende ICT oplossingen.

bedrijf in waalwijk