img

Altijd IT-support beschikbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat ICT bedrijven altijd beschikbaar moeten zijn wanneer eventuele calamiteiten optreden. Virtual Computing is met de 24/7 IT-support daarom ook beschikbaar voor vragen buiten kantooruren. Ons team, gevuld met experts op het gebied van ICT, helpen je graag met complexe vraagstukken of kleine brandjes die geblust moeten worden. Dat maakt ons zeer toegankelijk voor onze opdrachtgevers.

Dé ICT partner

Waar kunnen we je bij helpen?

it support

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Image

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Onze ICT oplossingen

Online werken

Online werkplekken, ook wel aangeduid als virtuele of cloudgebaseerde werkplekken, maken het mogelijk voor medewerkers om op afstand te functioneren, met toegang tot alle benodigde applicaties en documenten, alsof ze fysiek op kantoor zijn. Dit systeem stimuleert de mobiliteit, aanpasbaarheid en efficiëntie van medewerkers, omdat ze de mogelijkheid hebben om op elke locatie en op elk tijdstip te werken. Bovendien kunnen updates en verbeteringen centraal worden beheerd, wat ervoor zorgt dat alle gebruikers constant toegang hebben tot de meest recente versies van de software.

Telefonie

Ondanks de groei van online communicatie, zien we nog steeds de potentie van telefonie. Onze diensten voor vaste telefonie of vaste mobiele telefonie zijn uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een telefoonmenu of een klantenservice voor je klanten.

Hierdoor leid je klanten, zonder ingewikkelde processen, rechtstreeks naar de gewenste afdeling. Dit is een van onze meest populaire ICT-oplossingen.

Security

Virtual Computing levert een ruim aanbod aan beveiligingsdiensten, van de implementatie van antivirussoftware en firewalls tot het uitvoeren van periodieke beveiligingsaudits en het opstellen van noodprocedures. Onze expertise stelt hen in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste cyberdreigingen en beveiligingstechnologieën, wat een mate van beveiliging biedt die intern moeilijk te evenaren zou zijn.

Ict beheer

IT-beheer is een cruciale dienst die ervoor zorgt dat alle technologische systemen en processen binnen een organisatie soepel en efficiënt functioneren. Het gaat niet alleen om het oplossen van technische problemen, de belangrijkste speerpunten zijn ook om het proactief beheren van IT-assets, het plannen van updates en upgrades, het waarborgen van de systeembeveiliging en het bijhouden van technologische trends. Een goed IT-beheer verhoogt de bedrijfsproductiviteit, verlaagt de operationele kosten en zorgt voor een naadloze technologische ervaring voor alle gebruikers.

Het uitbesteden van IT-beheer aan Virtual Computing, hét ICT bedrijf uit de omgeving Waalwijk, helpt bedrijven om de IT-infrastructuur te optimaliseren en de technologische strategie te verbeteren. Wij beschikken over de expertise en ervaring om potentiële IT-problemen te identificeren en aan te pakken, voordat ze invloed hebben op de bedrijfsvoering. Bovendien geven we advies over technologische investeringen en innovaties om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur van het bedrijf up-to-date blijft en voldoet aan de veranderende zakelijke behoeften.

Wat klanten zeggen over ons

img

Zoek jij een ICT-bedrijf in Waalwijk

Is ICT voor jou geen gesneden koek, maar zie je wel het belang in van een optimale ICT infrastructuur? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We nemen graag jouw ICT beheer in handen en ontzorgen je met onze verschillende ICT oplossingen.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
om jou ict problemen op te lossen