Vast nummer op mobiel

Altijd gedoe met doorschakelen van de vaste telefoon op je kantoor? Of begint je dag met gemiste oproepen en voicemails doorlopen? Door Vast-Mobiele telefonie wordt je onderneming via je vaste telefoonnummer overal mobiel bereikbaar. Onze speciale simkaart is namelijk gekoppeld aan een regionaal telefoonnummer. Door een vast telefoonnummer krijgen je klanten het vertrouwen in het bereiken van je onderneming. Ook buiten openingstijden.

Waar kunnen we je mee helpen?

vast nummer op mobiel

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

vast bedrijfsnummer

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in een vast nummer op mobiel (VOMA) van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Zakelijke telefonie

Als ondernemer win jij aan flexibiliteit en gemak. Afhankelijk van je situatie bespaar je mogelijk een hoop kosten op externe diensten als doorschakelen. Met Vast-mobiele telefonie kan je klantvragen altijd opvangen en net die ene last-minute opdracht binnenhalen. Je hebt de eerste Vast-Mobiele telefonie simkaart al voor € 20,-. Elke extra simkaart voor je teamleden, gekoppeld aan hetzelfde regionale nummer, kost € 10,-. Vraag voor meer informatie een offerte aan.

bereikbaarheid instellen

Overal bereikbaar met een vast nummer op mobiel

Het speerpunt van zakelijke telefonie ligt in de bereikbaarheid. Met onze oplossing voor vast nummer op mobiel wordt je bedrijf niet alleen efficiënter, maar ook dynamischer. Dit systeem stelt je in staat om op je vaste zakelijke nummer gebeld te worden, ongeacht je locatie. Ben je thuis aan het werk, onderweg of zit je in het buitenland? Met de vast nummer op mobiel-oplossing van Virtual Computing blijf je altijd verbonden met je klanten en collega’s. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar geeft ook een professionele uitstraling aan je bedrijf.

Onze service betekent ook het einde van complexe doorschakelschema’s en de beperkingen van een vaste lijn. Met onze technologie wordt het vaste nummer een natuurlijk onderdeel van je mobiele telefoon, waardoor je flexibeler en snellere responsie biedt dan ooit tevoren.

Met Vast-Mobiele telefonie krijg je

Voicemailservice

Onze voicemailservice garandeert dat je geen enkele belangrijke oproep mist, zelfs als je niet direct kunt antwoorden.

Bereikbaarheid

Pas je bereikbaarheid aan op jouw schema, waardoor je altijd op het juiste moment beschikbaar bent voor je klanten

Planbare openingstijden

Stel openingstijden in voor je vaste nummer, zodat klanten weten wanneer ze je het beste kunnen bereiken.

Schaalbaarheid

Onze oplossing groeit mee met je bedrijf, waardoor het een ideale keuze is voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Antwoordservice

Profiteer van onze professionele antwoordservice voor een klantvriendelijke en efficiënte afhandeling van inkomende oproepen.

Betrouwbaarheid

Ervaar de betrouwbaarheid van een vaste lijn in combinatie met de flexibiliteit van een mobiel apparaat.

Onze eigen speciale simkaart voor jouw telefoon

Virtual Computing introduceert een speciale simkaart die het concept van vaste nummer doorschakelen mogelijk maakt. Deze simkaart zet je vaste telefoonnummer om in een mobiel nummer, waardoor je overal bereikbaar bent zonder het gebruik van ingewikkelde doorschakelsystemen. Dit betekent dat je geen aparte toestellen meer nodig hebt voor je zakelijke en persoonlijke oproepen.

De integratie biedt niet alleen gemak, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling. Klanten en relaties kunnen je bereiken op het bekende vaste nummer, terwijl jij de vrijheid geniet van een mobiel apparaat.

Deze technologie is een game-changer voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en flexibele manier om hun communicatie te beheren. Met onze oplossing wordt het doorschakelen van het vaste bedrijfsnummer naar een mobiel toestel geautomatiseerd.

Wat zijn de kosten van VOMA?

De eerste Vast-Mobiele telefonie simkaart is beschikbaar voor slechts € 20,-. Elke extra simkaart voor teamleden, gekoppeld aan hetzelfde regionale nummer, kost slechts € 10,-. Dit mobiel abonnement is een kosteneffectieve oplossing voor het moderniseren van je zakelijke communicatie zonder hoge investeringen in fysieke infrastructuur of dure doorschakeldiensten. Wil je meer informatie over onze Vast-Mobiele simkaarten? Vraag dan een offerte aan.

mobiel

Wil je telefonie uitbesteden?

Overweeg je telefonie uit te besteden? Met onze vast nummer op mobiel-oplossing zorg je voor bereikbaarheid en professionele uitstraling. Dit systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook kostenefficiënt. Hierdoor wordt het een waardevolle investering voor elk bedrijf dat streeft naar optimale bereikbaarheid en klanttevredenheid. Ons team helpt je graag met een persoonlijke aanpak om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

vaste én mobiele telefonie

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden voor de beste vaste telefonie op mobiel voor jou!

Persoonlijke hulp, in heldere taal

Wanneer je overstapt op onze vast nummer op mobiel-oplossing, begeleiden we je bij elke stap. Dit houdt in dat we niet alleen technische ondersteuning bieden, maar ook advies over hoe je de nieuwe technologie het beste kunt integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Ons doel is om je overgang naar deze nieuwe manier van werken zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Zo ervaar jij alle mogelijke voordelen zonder je druk te maken over het technologische spectrum.

Virtual Computing helpt je graag verder

Bij Virtual Computing weten we dat effectieve communicatie key is. Onze oplossing voor vaste telefonie op een mobiele telefoonnummer is ontworpen om je bedrijfscommunicatie te stroomlijnen en te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van een nieuwe standaard in zakelijke communicatie.

mobiel integratie