Vaste telefonie

Op zoek naar een telefonisch keuzemenu of callcenter voor je klanten? Wil je gemakkelijk inkomende telefoongesprekken kunnen doorschakelen? Onze telefonie pakketten van isaBEL zijn voordelig én makkelijk in te voeren. Benieuwd naar de voordelen, de verschillende pakketten en andere relevante informatie? Lees dan snel verder of neem meteen contact op met Virtual Computing.

Waar kunnen we je mee helpen?

vaste telefonie

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze telefonie diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

viop

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in een vast nummer op mobiel (VOMA) van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Zakelijke vaste telefonie

Help je klanten direct naar de juiste afdeling door het instellen van een keuzemenu. Of schakel je bellers gemakkelijk intern door naar de juiste persoon. Ook als deze medewerker op dat moment alleen mobiel bereikbaar is. Tevens verzorgen we de complete digitale inrichting voor een callcenter.

Een goede ervaring van je onderneming begint met fijn en duidelijk contact. Veel klanten vinden het fijn om even te bellen wanneer ze niet alle informatie op je website terug kunnen vinden. Maak het ze zo gemakkelijk mogelijk, en ze komen bij je terug.

Het grote voordeel van onze isaBEL telefoniediensten is dat ze in de cloud beheerd worden. De beller is door de interface eenvoudig door te schakelen naar interne afdelingen of naar mobiele nummers. Tevens kan je in het bijbehorende dashboard inzichten krijgen over de duur van de telefoongesprekken binnen je onderneming. Deze informatie is uiterst handig voor het opleiden van je personeel.

De isaBEL diensten zijn een samenwerking van Virtual Computing en zusteronderneming Virtual Telecom.

Een zakelijk nummer van isaBEL

Virtual Computing werkt samen met haar partner isaBEL om elk bedrijf de beste vaste telefoon oplossingen te bieden. De uitgebreide centrale die isaBEL biedt is geschikt voor elk bedrijf; van eenmanszaak tot callcenter. Onze opdrachtgevers hebben allemaal een eigen vraagstuk liggen wat betreft telefonie. Daarom hebben we drie verschillende pakketten samengesteld om aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Informatie over de pakketten lees je hieronder.

aanbieders

Onze pakketten

isaBEL Vast

€34,95/pm

Vast

 • Onbeperkt bellen in Europa
 • Koppeling met mobiel nummer
 • Doorschakelingen
 • Antwoordservices
 • Online dashboard

VANAF 34,95

isaBEL Mobiel

€13,00/pm

Mobiel

 • T-Mobile netwerk
 • Onbeperkt bellen in Nederland
 • Sim only
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook als Data Only voor tablets

VANAF 13,-

isaBEL Smart

€29,95/pm

Smart

 • Nog in ontwikkeling

VANAF 29,95

Voordelen van een vaste telefoon

Onbeperkt bellen

Voicemail service

Bereikbaarheid

Online dashboard

Antwoordservice

Integreerbaar

Wil jij je telefonie uitbesteden?

Twijfel je om jouw telefonie uit te besteden? Het zelf regelen van een optimaal werkende telefooncentrale is een lastige klus. Voor veel bedrijven is het uitbesteden hiervan dan ook een aantrekkelijke oplossing. Het uitbesteden van je telefoniediensten zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is voor klanten, zonder de last van direct beheer en onderhoud. Dit betekent meer tijd en middelen voor de groei en innovatie van je onderneming.

Virtual Computing helpt je graag verder!

Bij Virtual Computing zijn we gespecialiseerd in het leveren van telefonieoplossingen die aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Ons team zet zich in om samen met jou een dienst te ontwerpen die niet alleen aan je eisen voldoet, maar ook je bedrijfsvoering vereenvoudigt. Met onze moderne functies, betrouwbare service en 24/7 ondersteuning, kun je rekenen op een soepele integratiet. Laat Virtual Computing je helpen om je communicatiestrategie te optimaliseren, zodat jouw medewerkers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

vast telefoonnumer