advocatuur software

Wil je gratis 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

extra modules

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in tandarts software van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Werk veilig, altijd en overal

Het belang van toegankelijkheid kan niet genoeg benadrukt worden. Advocaten zijn vaak onderweg en moeten overal toegang hebben tot hun dossiers. Virtual Computing biedt cloud-oplossingen die ervoor zorgen dat advocaten hun bestanden en documenten altijd en overal veilig kunnen benaderen. De combinatie van flexibiliteit en beveiliging zorgt ervoor dat advocaten op hun gemak en zonder onderbrekingen kunnen werken, wetende dat hun gevoelige cliëntgegevens veilig zijn.

Welke software voor advocaten bieden wij aan?

Virtual Computing is de samenwerking aangegaan met een uitermate geschikte partij om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen. Alle gespecialiseerd in de advocaten software. Wij zijn gecertificeerd in het aanbieden van deze programma’s.

software advocatuur

Onze software

 

CC-Law

CC-Law is ontworpen om alle gegevensstromen binnen een advocatenkantoor te beheren. Het programma is schaalbaar en past bij zowel individuele advocaten als kantoren en zelfs voor kantoren met meerdere vestigingen. De functionaliteiten variëren van relatiebeheer, uitgebreid dossierbeheer tot urenregistratie en een gedetailleerde financiële administratie. CC-Law biedt integraties met diverse andere tools, zoals Microsoft Word 2000, Outlook, Excel, CC-Fin en Crystal Reports. Het resultaat is een stabiel, uitgebreid en efficiënt pakket voor de juridische sector.

software voor advocatuur
img

Programma’s gericht op juridisch werk

Elk beroep heeft unieke eisen en de juridische sector is hierop geen uitzondering. Onze advocaten software is specifiek gericht op het faciliteren van juridisch werk. Van tijdschrijven, dossierbeheer tot aan het automatiseren van routinetaken; we hebben software die elk aspect van het advocatenwerk ondersteunt. Dit betekent dat advocaten meer tijd kunnen besteden aan hun core business en zich minder zorgen hoeven te maken over administratieve taken.

Contact

Virtual Computing: veilig en betrouwbaar

Onze software voor advocaten biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige cliëntinformatie beschermd blijft. Kies voor een on-premise oplossing of onze cloud diensten, je kunt erop vertrouwen dat de software van Virtual Computing veilig en betrouwbaar is. Met onze 24/7 support kun je ons team van professionals altijd bereiken wanneer calamiteiten zich voordoen.

Alles in één, zorgeloos van start

Het implementeren van nieuwe software is een uitdagende klus. Er zijn trainingen nodig, data moet worden gemigreerd en er is een periode van aanpassing. Bij Virtual Computing hebben we dit proces gestroomlijnd met onze advocaten software. Dit is een alles-in-één oplossing waardoor kantoren snel en eenvoudig van start kunnen gaan. In plaats van meerdere softwarepakketten te combineren, bieden we één geïntegreerde advocaten software die voldoet aan alle behoeften van een advocatenkantoor.

img

Beveilig gegevens van je cliënten

In de advocatuur is gegevensbeveiliging topprioriteit. Wanneer je met cliënten praat, deel je vaak gevoelige informatie. Het is daarom cruciaal dat de software die advocaten gebruiken, die gegevens goed beschermt. Onze advocaten software heeft een sterke beveiliging en zorgt ervoor dat gegevens goed versleuteld zijn, zodat buitenstaanders er niet bij kunnen. Door de juiste software te kiezen, zorg je ervoor dat de informatie van je cliënten veilig is. Zo bouw je vertrouwen op en voldoe je aan de regels en verwachtingen van de branche.

 

Beter samenwerken, beter communiceren

Effectieve communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes in elke branche. De juridische sector is geen uitzondering. Onze software voor advocaten is ontworpen om deze twee essentiële elementen te bevorderen. Door functies zoals real-time chat, gedeeld documentbeheer en integratie met communicatietools, stelt onze dossierbeheer software teams in staat om effectief samen te werken en te communiceren, wat leidt tot betere resultaten voor cliënten.

Wil je meer informatie?

Goede advocaten software maakt het verschil in de dagelijkse praktijk, en wij begrijpen dat je wellicht vragen of bedenkingen hebt. Wil je een diepgaand inzicht in hoe onze software voor advocaten jouw praktijk kan helpen? Of wil je gewoon even sparren over de specifieke behoeften van jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Het deskundige team van Virtual Computing staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt, en je te begeleiden bij elke stap naar een geoptimaliseerde juridische praktijk.

vrijblijvend contact

Ben jij opzoek naar een cloudgebaseerde oplossing?
Onderzoek samen met ons de mogelijkheden!