Onze oplossingen

Meer dan 10 jaar ervaring in het hosten en managen van online werkplekken en andere ICT werkzaamheden. Virtual Computing is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Hier vind je al onze oplossingen.

Ons aanbod

Online werkplek

Bij een online werkplek staan al je bestanden en bedrijfssoftware in de cloud. Zo heb je overal toegang tot je systemen en kan je flexibel werken. Waar en wanneer je maar wilt.

Systeembeheer

Het opzetten, configureren en onderhouden van alle computersystemen binnen jouw organisatie. Een professionele ICT-specialist levert je veel op en geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent.

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 zakelijk zorgt ervoor dat jouw team altijd toegang heeft tot de laatste versies van software als Word, Excel, Powerpoint en OneDrive. Flexibel samenwerken in de cloud was nog nooit zo makkelijk.

Microsoft teams

Met Microsoft Teams kun je op (veilige) afstand blijven communiceren en samenwerken met collega’s. Videobellen, chatten, feedback geven, documenten delen en nog veel meer. Wij helpen je bij de integratie.

Vaste telefonie

Op zoek naar een telefonisch keuzemenu of callcenter voor je klanten? Wil je gemakkelijk inkomende telefoongesprekken kunnen doorschakelen? Onze vaste telefonie pakketten zijn voordelig én makkelijk in te voeren.

Vast-mobiele telefonie

Het vertrouwen van een vast telefoonnummer samen met de flexibiliteit van je mobiel. Door Vast-Mobiele telefonie wordt je onderneming via je vaste telefoonnummer overal mobiel bereikbaar.

Workspace 365

Workspace 365 is de digitale werkplek die zich automatisch aanpast aan jouw rol en omgeving. Alle relevante applicaties, informatie, nieuws, intranet en werkprocessen passen zich aan, aan jou.

Webhosting

Wanneer je jouw website online beschikbaar wilt maken heeft deze een plek op het internet nodig. Wij bieden betrouwbare en veilige webhostingdiensten op Nederlandse servers en helpen je met domeinregistraties.

Internetverbindingen

Glasvezel, ADSL, SDSL en VDSL. Supersnel glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde. Met internet via Virtual Computing garanderen wij dat je stabiel online bent, onder alle omstandigheden.

Security en beveilging

De beveiliging van jouw computersystemen, netwerken, mobiele apparaten en elektronische data tegen ongeautoriseerde toegang. Een greep uit het aanbod van onze dochteronderneming OneSec. Jouw (cyber) security partner!

Virtual Computing staat voor je klaar

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en stellen eventueel een maatwerk pakket voor jouw bedrijf op.

Werkzaam voor diverse branches

Wij leveren uitgebreide IT-diensten voor MKB-bedrijven in diverse branches, zoals tandartspraktijken, advocatenkantoren, zorginstellingen, fysiotherapiepraktijken. Andere branche? Geen probleem, we leveren ook software voor administratie bedrijven. We begrijpen dat iedere branche unieke behoeften en uitdagingen heeft op het gebied van informatietechnologie. Daarom hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld om aan hun eisen te voldoen, zoals de NEN 2710 dataopslag voor de zorg. Of het nu gaat om het beveiligen van patiëntgegevens, het optimaliseren van praktijkbeheer of het implementeren van geavanceerde softwareoplossingen. Wij staan klaar om te helpen en te ondersteunen bij het succes van uw bedrijf in alle sectoren.