Onze ICT oplossingen

Meer dan 10 jaar ervaring in het hosten en managen van online werkplekken en andere ICT werkzaamheden. Virtual Computing is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Hier vind je al onze ict oplossingen.

ICT oplossingen van Virtual Computing

Bij Virtual Computing bieden we verschillende ICT-oplossingen aan om bedrijven efficiënter en effectiever te laten werken met hun ICT omgeving. Ben je op zoek naar een flexibele moderne werkplek, een zakelijke internetverbinding of systeembeheeroplossingen? Bij Virtual Computing hebben we de kennis en ervaring om je te voorzien van deskundig advies. Onze oplossingen zijn betrouwbaar en groeien mee met je bedrijf. Virtual Computing heeft de perfecte ICT-oplossing voor jou.

ict oplossingen

Ons aanbod

Online werkplek

Bij een online werkplek staan al je bestanden en bedrijfssoftware in de cloud. Zo heb je overal toegang tot je systemen en kan je flexibel werken. Waar en wanneer je maar wilt.

Systeembeheer

Het opzetten, configureren en onderhouden van alle computersystemen binnen jouw organisatie. Een professionele ICT-specialist levert je veel op en geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent.

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 zakelijk zorgt ervoor dat jouw team altijd toegang heeft tot de laatste versies van software als Word, Excel, Powerpoint en OneDrive. Flexibel samenwerken in de cloud was nog nooit zo makkelijk.

Microsoft teams

Met Microsoft Teams kun je op (veilige) afstand blijven communiceren en samenwerken met collega’s. Videobellen, chatten, feedback geven, documenten delen en nog veel meer. Wij helpen je bij de integratie.

Vaste telefonie

Op zoek naar een telefonisch keuzemenu of callcenter voor je klanten? Wil je gemakkelijk inkomende telefoongesprekken kunnen doorschakelen? Onze vaste telefonie pakketten zijn voordelig én makkelijk in te voeren.

Vast-mobiele telefonie

Het vertrouwen van een vast telefoonnummer samen met de flexibiliteit van je mobiel. Door Vast-Mobiele telefonie wordt je onderneming via je vaste telefoonnummer overal mobiel bereikbaar.

Workspace 365

Workspace 365 is de digitale werkplek die zich automatisch aanpast aan jouw rol en omgeving. Alle relevante applicaties, informatie, nieuws, intranet en werkprocessen passen zich aan, aan jou.

Webhosting

Wanneer je jouw website online beschikbaar wilt maken heeft deze een plek op het internet nodig. Wij bieden betrouwbare en veilige webhostingdiensten op Nederlandse servers en helpen je met domeinregistraties.

Internetverbindingen

Glasvezel, ADSL, SDSL en VDSL. Supersnel glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde. Met internet via Virtual Computing garanderen wij dat je stabiel online bent, onder alle omstandigheden.

Security en beveiliging

De beveiliging van jouw computersystemen, netwerken, mobiele apparaten en elektronische data tegen ongeautoriseerde toegang. Een greep uit het aanbod van onze dochteronderneming OneSec. Jouw (cyber) security partner!

Nieuwsgierig naar de voordelen van overstappen naar de cloud? Download onze whitepaper!

Zakelijk oplossingen voor het MKB

We snappen dat elk bedrijf uniek is, zeker binnen het MKB. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die passen bij jouw branche. Onze zakelijke oplossingen helpen de beveiliging te verbeteren en de productiviteit te verhogen van jouw MKB bedrijf. Hulp nodig hebt bij je IT-beheer, wil je cloudoplossingen implementeren of je netwerk beveiligen? Wij staan klaar om je te ondersteunen met de beste ICT oplossingen.

Virtual Computing staat voor je klaar

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en stellen eventueel een maatwerk pakket voor jouw bedrijf op.

Werkzaam in diverse branches

Wij leveren uitgebreide IT-diensten voor MKB-bedrijven in diverse branches, zoals tandartspraktijken, advocatenkantoren, zorginstellingen, fysiotherapiepraktijken. Andere branche? Geen probleem, we leveren ook software voor administratie bedrijven. We begrijpen dat iedere branche unieke behoeften en uitdagingen heeft op het gebied van hun iCT infrastructuur. Daarom hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld om aan hun eisen te voldoen, zoals de NEN 2710 dataopslag voor de zorg. Het beveiligen van patiëntgegevens, het optimaliseren van praktijkbeheer of het implementeren van geavanceerde softwareoplossingen. Wij staan klaar om te helpen en te ondersteunen bij het succes van uw bedrijf in alle sectoren.

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen de juiste ICT-oplossingen voor jouw bedrijf te vinden. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier op onze website in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Met Virtual Computing ben je verzekerd van professionele ondersteuning en betrouwbare ICT-diensten.

duurzame