Software voor
tandartsen

Op zoek naar de perfecte cloudgebaseerde software voor jouw tandartspraktijk? Ontdek hoe onze geavanceerde oplossing speciaal ontworpen is voor mondzorgprofessionals. Afsprakenbeheer stroomlijnen, patiëntgegevens veilig opslaan of de communicatie met het team verbeteren, onze tandarts software biedt alles wat je nodig hebt. Maak jouw praktijk efficiënter en bied tegelijkertijd uitzonderlijke zorg. Stap vandaag nog over en ervaar het verschil.

Waar kunnen we je mee helpen?

software voor tandartsen

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

online-planning

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in tandarts software van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Welke software voor tandartsen bieden wij aan?

Virtual Computing is de samenwerking aangegaan met een viertal partijen om jouw praktijk naar het volgende niveau te tillen. Alle gespecialiseerd in de tandheelkunde branche. Wij zijn gecertificeerd in het aanbieden van deze programma’s.

meerdere locaties

Oase Dental

Oase Dental is een complete software voor elke mondzorgpraktijk, groot of klein. Het is gemaakt door een tandarts en met hulp van andere specialisten. Het programma is gebruiksvriendelijk, heeft een leersysteem en duidelijke instructies. Je hebt geen speciale cursus nodig om het te gebruiken. Het programma geeft een overzichtelijke weergave van behandelplannen.

Visiquick

VisiQuick is een programma dat werkt met alle röntgenapparaten, inclusief speciale apparatuur zoals voor in de mond. Hierdoor kun je foto’s op één plek zien en bewerken, wat veel tijd bespaart. Je kunt VisiQuick overal in je netwerk gebruiken, lokaal of online. Als je meerdere kantoren hebt, kun je snel foto’s tussen deze plekken delen.

Simplex

Simplex is voor alle tandartsen en wordt wereldwijd gebruikt. Met diverse modules en koppelingen automatiseert Simplex je praktijk, zodat je meer tijd hebt voor patiënten. Met Simplex kunnen meerdere gebruikers werken aan een patiëntenkaart, heb je een uitgebreide agenda met diverse zoekopties om snel afspraken in te plannen en het is voorzien van een geïntegreerde tekstverwerker waardoor je lay-outs van standaard brieven, e-mails en recepten kunt opmaken.

Exquise

Exquise is een bekend softwarepakket binnen de tandheelkunde in Nederland. Exquise wordt gebruikt door tandartspraktijken voor patiëntbeheer, agendaplanning, financiële administratie en andere praktijkgerelateerde zaken. Het biedt tandartsen en tandheelkundige professionals een geïntegreerd systeem om de workflow van de praktijk te beheren, patiëntgegevens bij te houden en financiële transacties te verwerken. De software is ontwikkeld om de efficiëntie te verhogen en de kwaliteit van zorg in de tandartspraktijk te verbeteren.

Focus op behandeling van jouw patiënten

Je ging de tandheelkunde in om een verschil te maken in het leven van je patiënten. Maar er zijn dagen waarop administratieve taken je aandacht opeisen. Virtual Computing is er om die balans terug te brengen. Wij hosten de software die erop is gebouwd om jou te ontlasten van repetitieve taken, zodat jij meer kwalitatieve tijd kunt doorbrengen met je patiënten. Van geautomatiseerde herinneringen tot eenvoudig factureren, we hebben aan alles gedacht. Laat de technologie voor je werken, zodat jij kunt doen waar je van houdt.

e-mail

Virtual Computing: veilig en betrouwbaar

Alles veilig opgeslagen

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Beveiliging

Veiligheid boven alles. Dat is onze stelregel. 

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Optimaliseer bedrijfsprocessen

Een vlotte workflow is cruciaal voor het succes van jouw praktijk. Bij Virtual Computing geloven we dat automatisering dé sleutel is tot het stroomlijnen van jouw bedrijfsprocessen. Patiënten komen voortdurend jouw praktijk binnen en jij wil ze optimale zorg verlenen. Daar heb je alle aandacht voor nodig. Wanneer Virtual Computing de software host, kun je patiëntafspraken makkelijk beheren, facturering automatiseren en real-time voorraadupdates inzien.

We elimineren repetitieve taken, verminderen menselijke fouten en besparen vooral kostbare tijd. Dit betekent dat jij meer tijd kunt besteden aan het bieden van de beste zorg, terwijl onze software achter de schermen werkt om jouw praktijk efficiënt en soepel te laten draaien. Minder administratie, meer focus op de patiënt. Dat is de kracht van automatisering bij Virtual Computing.

Maatwerkoplossingen voor jouw onderneming

Onze benadering richt zich op het ontwikkelen van gepersonaliseerde software voor tandartsen, specifiek ontworpen voor de behoeften en uitdagingen van jouw praktijk. Van geavanceerde agendaplanningsfunctionaliteiten die verschillende specialisten binnen een groepspraktijk kunnen accommoderen, tot op maat gemaakte rapportagefuncties die inzicht geven in specifieke behandelingsefficiëntie en patiënttevredenheid.

 

tandarts software

Integraties

Daarnaast bieden we integraties met andere systemen die je mogelijk al in je praktijk gebruikt, zoals boekhoudsoftware of digitale beeldverwerkingssystemen. Het doel is om niet alleen een softwareproduct te leveren, maar een complete oplossing die groeit en zich aanpast aan de behoeften van je tandartspraktijk. Door nauw samen te werken en regelmatige feedbacksessies te houden, zorgen we ervoor dat jouw software blijft voldoen aan de hoogste standaarden van functionaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

tandheelkundige praktijken

Wil je meer informatie?

De toekomst van de tandheelkunde is digitaal en Virtual Computing staat klaar om je hierin te begeleiden. Heb je vragen over de hosting van deze softwares, wil je in detail weten wat we voor je kunnen betekenen of zie je graag voorbeelden van de praktijk? Ons team is er om je te ondersteunen. Ontdek vandaag nog hoe we jouw praktijk kunnen transformeren met onze geavanceerde oplossingen.

cloudgebaseerde software