Over het team van
Virtual Computing

Wij bieden de complete ICT service die jouw onderneming ontzorgt. Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden we daarom enorm belangrijk. Ongetwijfeld heb je een of meerdere van ons weleens per mail of telefoon gesproken. Op deze pagina stellen onze teamleden zich kort aan je voor. 

Ontmoet ons team

Hieronder zie ons, de crew van Virtual Computing. Ongetwijfeld heb je een of meerdere van ons weleens per mail of telefoon gesproken. Nu kan je eindelijk een gezicht bij de naam plaatsen én weet je wie jou verder kan helpen bij specifieke vragen. Dat werkt wel zo prettig. Mocht je nog met een vraag zitten, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Robin Damen

Eigenaar

Als eigenaar van Virtual Computing hou ik me bezig met productontwikkeling, projectbegeleiding en sales.

Mohammad Moghtader

MSc. – Chief Technology Officer

Samen met Robin hou ik me bezig met sales, projectbegeleiding en opleveringen. Tevens ben ik partner van Virtual Computing.

Mohammed Jawish

Support Engineer

Je treft mij vooral op de servicedesk. Tijdens de uitvoering van projecten ben ik soms op locatie van de klant aan het werk.

Rico Hendrikx

Support Engineer

Bij complexe IT-vraagstukken kom je bij mij terecht. Voor onze Telecom klanten ben ik de eerste contactpersoon bij vragen of storingen.

Shandor Veerman

Security Officers

Ik ben verantwoordelijk voor een goede implementatie van de informatiebeveiliging binnen de organisatie.

Theo Damen

Senior Engineer & CISO

Mijn expertise heeft ons geholpen om onze technische processen te verbeteren en te optimaliseren, wat cruciaal is voor ons succes.

Joost van Ostaden

Support Engineer

Als Support Engineer ben ik gepassioneerd bezig met het bieden van ondersteuning aan onze collega’s en klanten. 

Patrick Seijkens

Administratie

Als administrateur ben ik verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van onze financiële en administratieve activiteiten. 

Stefan Wouterse

Stagaire Allround ICT Medewerker Niveau 3

Tijdens mijn stage ben ik toegewijd aan het leveren van eerstelijnsondersteuning aan onze klanten.