Software voor
fysiotherapeuten

Met speciale software voor fysiotherapeuten wordt het dagelijkse werk van een fysiotherapeut een stuk eenvoudiger. Het helpt bij het organiseren van afspraken, het bijhouden van patiëntgegevens en het plannen van behandelingen. Zo besteed je als therapeut minder tijd aan administratie en meer aan wat echt telt: je patiënten. Met de ondersteuning van Virtual Computing wordt de balans tussen technologie en zorgverlening moeiteloos bewaard. Zo wordt zorgen voor anderen nóg beter en efficiënter.

Waar kunnen we je mee helpen?

software voor fysiotherapeuten

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

keurmerk fysiotherapie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heb jij interesse in fysiotherapie software van Virtual Computing? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Hosting software voor fysiotherapeuten

Als fysiotherapeut streef je ernaar je patiënten de beste zorg te bieden, Je wil je niet continu zorgen maken over technische kwesties, en dat begrijpen wij. We bieden niet alleen hostingdiensten specifiek voor de behoeften van fysiotherapeuten, maar zorgen er ook voor dat jouw software soepel en efficiënt draait. Met hun expertise kun je tal van processen automatiseren, waardoor je meer tijd en energie overhoudt voor je patiënten.

praktische agenda

Welke fysio software bieden wij aan?

Virtual Computing is de samenwerking aangegaan EPD software, een digitaal systeem dat wordt gebruikt in de gezondheidszorg om patiënteninformatie op te slaan en te beheren. Dit elektronisch patiënten dossier tilt jouw praktijk naar het volgende niveau. Wij zijn gecertificeerd in het aanbieden van dit systeem.

EPD software

EPD software voor fysiotherapeuten faciliteert het digitaal beheren van patiëntgegevens, behandelplannen, voortgangsnotities, agendabeheer, facturatie en financiële rapportage. Communicatie met patiënten en integratie met andere software is met EPD software ook mogelijk. Kiezen voor dit elektronisch patiëntendossier bespaart kostbare tijd en kopzorgen over complexe, technische programma’s. Daarnaast is het uiterst veilig en dat is belangrijk vanwege de gevoelige informatie waarmee fysiotherapeuten werken.

persoonlijke werkwijze

Focus op je eigen werk

Voor elke fysiotherapeut die betrokken is bij het welzijn van zijn of haar patiënten, is het kunnen richten op zijn of haar vak erg belangrijk. EPD-software speelt hierin een cruciale rol. Het verlicht niet alleen de administratieve last, maar zorgt er ook voor dat therapeuten minder tijd achter een bureau doorbrengen en meer momenten hebben voor persoonlijke interactie en zorg.

Door routinetaken te automatiseren, krijgt de fysiotherapeut meer ruimte om echt te luisteren naar de zorgen van de patiënt en een behandelplan op maat te maken. Met EPD kunnen fysiotherapeuten hun passie voor zorg centraal stellen en tegelijkertijd de efficiëntie behouden.

software voor fysiotherapie

Veilig en betrouwbaar

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Alles veilig opgeslagen

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Altijd en overal toegang

Via een internetverbinding altijd en overal online werken

Beveiliging

Veiligheid boven alles. Dat is onze stelregel. 

Maatwerkoplossingen voor jouw onderneming

Als fysiotherapeut sta je dagelijks voor unieke uitdagingen die vragen om specifieke oplossingen. Standaard softwarepakketten volstaan niet altijd. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die precies passen bij wat jouw praktijk nodig heeft. We luisteren naar jou, verdiepen ons in de ins en outs van je werkzaamheden en zorgen voor technologie die daar perfect op aansluit. Met Virtual Computing krijg je een oplossing die echt werkt voor jouw onderneming, zodat je je kunt concentreren op wat je het beste doet: zorg verlenen aan je patiënten.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden voor de beste software voor jou!

Beveilig je patiëntengegevens

Het beschermen van patiëntengegevens is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een kwestie van vertrouwen tussen zorgverlener en patiënt. In een tijdperk waarin datalekken steeds vaker voorkomen, is het essentieel dat fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals extra waakzaam zijn.

Het beveiligen van patiëntendossiers gaat verder dan alleen wachtwoordbeveiliging; het omvat ook versleuteling van gegevens, regelmatige back-ups, en het toepassen van twee-factor-authenticatie. Bovendien is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste beveiligingsprotocollen en regelmatig trainingen te volgen. Patiënten vertrouwen erop dat hun persoonlijke en medische gegevens veilig zijn, en dat vertrouwen mag nooit worden beschaamd.

up to date

Wil je meer informatie over fysiotherapie software?

Bij jij een fysiotherapeut of heb jij een eigen praktijk en wil je jouw werkzaamheden stroomlijnen? Neem contact op met Virtual Computing. Onze diensten kun je 30 dagen gratis en zonder verplichtingen uitproberen. Het account is binnen enkele uren na aanvraag te gebruiken en wordt na 30 dagen automatisch stopgezet. Specifieke wensen? Geef dat even aan in onderstaand formulier of neem contact met ons op.

administratie software fysiotherapie