img

Altijd IT support bij de hand

IT is een enorm ruim en soms complex begrip. De wereld van de IT staat nooit stil en daarom zijn ICT oplossingen niet altijd eenvoudig te achterhalen. Daarnaast heb jij waarschijnlijk genoeg werk liggen waardoor je niet toe komt om jezelf om te scholen tot ICT professional. Bij Virtual Computing hebben we hier iets voor bedacht. Onze IT support, met een grote capaciteit aan professionele ICT’ers, staat je bij met complexe of minder complexe vragen. Wanneer we jouw vraagstuk hebben opgelost en je net dat beetje IT-kennis hebben bijgebracht, zijn wij als ICT bedrijf tevreden.

Onze ICT-diensten

De Cloud. Waarschijnlijk heb je deze term al vaker voorbij zien komen, maar is de exacte betekenis nog wat raadselachtig. Dat leggen we je graag uit. De Cloud is een omgeving waar je bestanden opslaat en opvraagt. De naamgeving van De Cloud komt niet uit de lucht vallen. De plek (De Cloud, dus) waar de bestanden worden opgeslagen is onzichtbaar, vandaar De Cloud.

Het faciliteren van De Cloud is één van onze ICT-diensten. Ben je benieuwd met welke ICT oplossingen en diensten wij jouw werk net wat makkelijker maken?

Online werken

Online werken is gearriveerd en zal ook niet meer verdwijnen. Wij bieden een Online Werkplek aan waar veiligheid voorop staat. Dit doen wij door middel van de bovengenoemde Cloud. Ook bieden we een Microsoft Office 365 pakket aan. Dit is een pakket waar bekende en noodzakelijke programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook beschikbaar zijn. Daarnaast beheren wij systemen waardoor jouw online omgeving altijd up-to-date is. Met recht een Cloud Werkplek dus.

Telefonie

Ondanks de opmars van online, zien wij nog steeds de kracht van telefonie. Onze vaste telefonie of vaste mobiele telefonie services zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een telefonisch keuzemenu of een callcenter voor jouw klanten. Op deze manier begeleid je klanten, zonder ingewikkelde constructies, direct naar de gewenste afdeling. Een van onze meest gebruikte ICT oplossingen.

Internet

Zonder internet geen ICT. Anno 2022 neem je geen genoegen met haperende internet verbindingen. Dit bemoeilijkt jouw werkzaamheden aanzienlijk. Daarom bieden wij supersnel zakelijke glasvezel aan tot wel 10 Gbit per seconde. Ook bieden wij verschillende webhosting pakketten aan waarmee jij alles uit je website haalt en niks laat liggen.

Security

De veiligheid van jouw bedrijfsgegevens staat bij ons op één. Helaas zijn deze gegevens op internet niet altijd zo veilig als je op voorhand denkt. Talloze bedrijven zijn al in de val gelopen en daar willen we jullie voor behoeden. Door de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden op het gebied van beveiliging, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsgegevens te alle tijde in veilige handen zijn. Zo ben je bij ons verzekerd van een veilige online omgeving.

ICT Beheer

Heb je weleens een storing ervaren? Al het werk komt tot stilstand en dit wil je altijd voorkomen. Met de juiste ICT beheer voorkom je deze calamiteiten, waardoor je ongestoord door kan werken en klanten te woord kan staan. Ook zorgen wij voor het onderhoud. Hierdoor hoef je niet meer om te kijken naar de diensten die wij verlenen. Volledige ontzorging en een betrouwbare ICT omgeving is wat we graag faciliteren.

Waar kunnen wij je bij helpen?

it ondersteuning

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

it oplossing

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

De voordelen van Virtual Computing

Wat klanten zeggen over ons

img

24/7 Support

Professionele ICT is complex en daarom mag je ons hier alles over vragen. Dat is ook de reden dat wij met ons 24/7 Support Team jou dat extra stukje service geven. Onze service stopt niet na de traditionele kantoortijden. Wij staan daarom dag en nacht voor je klaar, zodat jij één aanspreekpunt hebt voor jouw ICT vragen bij één ICT bedrijf.

Met onze Remote Support helpen we jou op afstand, terwijl we toch dichtbij zijn. Vanuit ons kantoor kijken we mee op jouw scherm en zien wij met eigen ogen wat er aan de hand is. Dit voorkomt ruis op de lijn waardoor vragen veel sneller beantwoord kunnen worden door ons professionele Support Team.

Al jouw vragen over jouw ICT omgeving opgelost zien worden met een duidelijke uitleg binnen korte tijd? Die zekerheid vind je bij Virtual Computing.

Zoek jij een ICT
bedrijf in Tilburg?

Ben jij als bedrijf of particulier gevestigd in het zonnige Zuiden en zoek jij een betrouwbaar ICT bedrijf in Tilburg? Een goede buur is in dit geval beter dan een verre vriend. Creëer laagdrempelig contact met jouw ICT bedrijf zodat al jouw ICT kwesties onder handen worden genomen.

Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. Want de wereld van de ICT staat nooit stil.

in de cloud werken kosten en uitleg

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
voor jouw IT oplossingen