ICT bedrijf Breda

Zoek je een ICT bedrijf in Breda? Een lokale, betrouwbare IT-partner die veilige toegang verstrekt tot jouw bedrijfssystemen via een online werkplek, Microsoft Office 365 en tal van andere ICT oplossingen? Ontdek op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen of neem direct contact met ons op

Altijd een passende oplossing voor jou!

IT is een enorm breed en soms ingewikkeld domein. De dynamische aard van de IT-wereld betekent dat het vinden van de juiste ICT-oplossingen niet altijd eenvoudig is. Bovendien heb je waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd zonder dat je jezelf hoeft om te scholen tot IT-expert. Daarom heeft Virtual Computing een oplossing bedacht. Onze IT-support, bestaande uit een team van ervaren ICT-professionals, staat klaar om je te helpen bij vragen, of deze nu complex of eenvoudiger zijn. Op eventuele storingen springen wij direct in! Zodra we jouw vraag hebben opgelost en je wat extra IT-kennis hebben bijgebracht, beschouwen wij onze missie als geslaagd.

ict beheer

Onze ICT diensten

Online werkplekken

Online werkplekken, ook wel bekend als virtuele of cloud werkplekken, stellen medewerkers in staat om op afstand te werken met toegang tot alle benodigde applicaties en bestanden, net alsof ze op kantoor zijn. Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek. Dit systeem bevordert de mobiliteit, flexibiliteit en productiviteit van werknemers, aangezien ze overal en op elk moment kunnen werken. Bovendien worden updates en upgrades centraal uitgevoerd, waardoor alle gebruikers altijd over de nieuwste softwareversies beschikken.

De implementatie van online werkplekken door Virtual Computing zorgt voor een naadloze overgang, proactief beheer en continue ondersteuning. We helpen bij het inrichten van de online werkplekken op basis van de specifieke behoeften van het bedrijf, met aandacht voor zaken als data-opslag, applicatie-integratie en beveiliging. Bovendien zorgen we dat de werkplekken schaalbaar zijn, zodat de infrastructuur kan meegroeien met het bedrijf.

Internet

Betrouwbaar en snel internet is essentieel voor vrijwel elk modern bedrijf. Het ondersteunt alles, van eenvoudige e-mailcommunicatie tot complexe cloud-gebaseerde applicaties. Daarom is het van cruciaal belang om een betrouwbare internetverbinding te hebben die de activiteiten van een organisatie ondersteunt.

Virtual Computing biedt bliksemsnel zakelijke glasvezel aan tot 10Gbit per seconde. Om het helemaal af te maken bieden wij nog een aantal ICT oplossingen, zoals webhosting pakketten, aan waardoor jij alles uit jouw website haalt.

Telefonie

De juiste telefoniediensten zijn van vitaal belang voor de efficiënte communicatie binnen een organisatie en met klanten. Moderne telefoondiensten omvatten vaak VoIP (Voice over Internet Protocol), een technologie die spraakcommunicatie en multimedia-sessies over IP-netwerken mogelijk maakt, wat goedkoper en flexibeler is dan traditionele telefoniesystemen.

Door telefoniediensten uit te besteden aan Virtual Computing, profiteer je van expertise in het veld en toegang tot de nieuwste technologieën. We ontwerpen en implementeren een systeem dat is afgestemd op de unieke behoeften van de organisatie, en bieden continu onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de communicatie soepel verloopt.

Beveiliging

Cyberbeveiligingsdiensten zijn van essentieel belang om de gevoelige informatie van een organisatie te beschermen. Dit omvat het beschermen van netwerken, computers, programma’s en data tegen digitale aanvallen, schade of ongeoorloofde toegang.

Als ICT dienstverlener biedt Virtual Computing een uitgebreide reeks beveiligingsoplossingen, van het installeren van antivirussoftware en firewalls tot het uitvoeren van regelmatige beveiligingsaudits en het opstellen van noodplannen. Dit doen wij samen met onze partner OneSec. We hebben de expertise om bij te blijven met de laatste cyberdreigingen en beveiligingstechnologieën, wat een niveau van bescherming biedt dat moeilijk intern te bereiken is.

Waar kunnen we je bij helpen?

ict bedrijf breda

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je gebruik maken van onze ICT diensten? Of heb je speciale wensen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

ict beheer

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Waarom je IT uitbesteden?

Expertise en Specialisatie

Kostenbesparingen

Focus op kernactiviteiten

24/7 Ondersteuning

Risicobeheersing

Schaalbaarheid

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
om jouw ict problemen op te lossen

Betrouwbare
IT partner

Betrouwbaarheid achten wij als de belangrijkste peiler voor een IT partner. Een betrouwbare IT-partner brengt een schat aan technische expertise en ervaring met zich mee. We hebben een diepgaand inzicht in de nieuwste technologieën, software en hardware, wat van onschatbare waarde is voor bedrijven die niet de middelen hebben om dergelijke kennis intern te onderhouden. Het kiezen van de juiste technologieën heeft direct invloed op de productiviteit en efficiëntie van een organisatie.

it bedrijven breda

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Alles veilig opgeslagen

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Altijd en overal toegang

Via een internetverbinding altijd en overal online werken

Wat onze klanten zeggen

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

Nieuwsgierig naar de voordelen van overstappen naar de cloud? Download onze whitepaper!

24/7 bereikbaar voor support

ICT is een vakgebied van complexe aard, en daarom staan wij klaar om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Precies om deze reden zorgt ons 24/7 Support Team voor die extra service die je nodig hebt. Wij begrijpen dat service niet stopt bij het sluiten van de traditionele kantooruren, en daarom zijn we er dag en nacht voor je. Zo heb je altijd één centraal punt voor al jouw ICT-gerelateerde vragen bij één ICT-organisatie.

Via onze Remote Support bieden we je hulp op afstand, maar met de nabijheid van persoonlijke assistentie. Vanaf onze werkplek hebben we toegang tot jouw scherm en kunnen we direct zien wat het probleem is. Dit elimineert mogelijke communicatiestoringen, wat betekent dat onze deskundige Support Team je vragen veel efficiënter kan beantwoorden. Verlang je naar een oplossing voor al je vragen over je ICT-omgeving, begeleid met duidelijke uitleg en dat alles binnen een kort tijdsbestek? Dan ben je verzekerd van deze service bij Virtual Computing.

Virtual Computing is jouw ICT partner in Breda

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in regio Breda? Kies voor Virtual Compuitng! We onderhouden ICT beheer, bieden verschillende bruikbare diensten waar veiligheid voorop staat en zijn met onze 24/7 service altijd bereikbaar voor eventuele storingen. Interessant? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We helpen je graag.

it-bedrijven-breda