img

Altijd een passende oplossing voor jou!

IT is een enorm breed en soms ingewikkeld domein. De dynamische aard van de IT-wereld betekent dat het vinden van de juiste ICT-oplossingen niet altijd eenvoudig is. Bovendien heb je waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd zonder dat je jezelf hoeft om te scholen tot IT-expert. Daarom heeft Virtual Computing een oplossing bedacht. Onze IT-support, bestaande uit een team van ervaren ICT-professionals, staat klaar om je te helpen bij vragen, of deze nu complex of eenvoudiger zijn. Op eventuele storingen springen wij direct in! Zodra we jouw vraag hebben opgelost en je wat extra IT-kennis hebben bijgebracht, beschouwen wij onze missie als geslaagd.

Dé ICT partner

Waar kunnen we je bij helpen?

goede werking

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Image

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Onze ICT diensten

Online werkplekken

Online werkplekken, ook wel bekend als virtuele of cloud werkplekken, stellen medewerkers in staat om op afstand te werken met toegang tot alle benodigde applicaties en bestanden, net alsof ze op kantoor zijn. Wij creëren en onderhouden uw optimale werkplek. Dit systeem bevordert de mobiliteit, flexibiliteit en productiviteit van werknemers, aangezien ze overal en op elk moment kunnen werken. Bovendien worden updates en upgrades centraal uitgevoerd, waardoor alle gebruikers altijd over de nieuwste softwareversies beschikken.

De implementatie van online werkplekken door Virtual Computing zorgt voor een naadloze overgang, proactief beheer en continue ondersteuning. We helpen bij het inrichten van de online werkplekken op basis van de specifieke behoeften van het bedrijf, met aandacht voor zaken als data-opslag, applicatie-integratie en beveiliging. Bovendien zorgen we dat de werkplekken schaalbaar zijn, zodat de infrastructuur kan meegroeien met het bedrijf.

Beveiliging

Cyberbeveiligingsdiensten zijn van essentieel belang om de gevoelige informatie van een organisatie te beschermen. Dit omvat het beschermen van netwerken, computers, programma’s en data tegen digitale aanvallen, schade of ongeoorloofde toegang.

Als ICT dienstverlener biedt Virtual Computing een uitgebreide reeks beveiligingsoplossingen, van het installeren van antivirussoftware en firewalls tot het uitvoeren van regelmatige beveiligingsaudits en het opstellen van noodplannen. We hebben de expertise om bij te blijven met de laatste cyberdreigingen en beveiligingstechnologieën, wat een niveau van bescherming biedt dat moeilijk intern te bereiken is.

Telefonie

De juiste telefoniediensten zijn van vitaal belang voor de efficiënte communicatie binnen een organisatie en met klanten. Moderne telefoondiensten omvatten vaak VoIP (Voice over Internet Protocol), een technologie die spraakcommunicatie en multimedia-sessies over IP-netwerken mogelijk maakt, wat goedkoper en flexibeler is dan traditionele telefoniesystemen.

Door telefoniediensten uit te besteden aan Virtual Computing, profiteer je van expertise in het veld en toegang tot de nieuwste technologieën. We ontwerpen en implementeren een systeem dat is afgestemd op de unieke behoeften van de organisatie, en bieden continu onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de communicatie soepel verloopt.

img

Internet

Betrouwbaar en snel internet is essentieel voor vrijwel elk modern bedrijf. Het ondersteunt alles, van eenvoudige e-mailcommunicatie tot complexe cloud-gebaseerde applicaties. Daarom is het van cruciaal belang om een betrouwbare internetverbinding te hebben die de activiteiten van een organisatie ondersteunt.

Virtual Computing biedt bliksemsnel zakelijke glasvezel aan tot 10Gbit per seconde. Om het helemaal af te maken bieden wij nog een aantal ICT oplossingen, zoals webhosting pakketten, aan waardoor jij alles uit jouw website haalt.

Waarom je IT uitbesteden?

ICT beheer uitbesteden aan ICT bedrijven heeft verschillende voordelen, afhankelijk van de omvang en de behoeften van jouw organisatie. Hier zijn enkele redenen waarom het een goede optie is om jouw IT uit te besteden aan Virtual Computing:

Expertise en Specialisatie: Virtual Computing heeft specialisten in dienst die kennis hebben van de nieuwste technologieën en trends. Het kan moeilijk en kostbaar zijn om intern personeel te werven en op te leiden om deze expertise te evenaren.

Kostenbesparingen: In veel gevallen is het uitbesteden van IT-diensten kosteneffectiever dan het intern houden. Dit is te wijten aan de verlaging van de kosten verbonden aan het werven, opleiden en behouden van interne IT-personeel, evenals aan de infrastructuur en de hardware.

Focus op kernactiviteiten: Door IT uit te besteden aan ICT bedrijven, kan jouw bedrijf zich richten op kerncompetenties en strategische initiatieven, in plaats van tijd en middelen te besteden aan IT-gerelateerde taken.

24/7 Ondersteuning: IT-dienstverleners bieden rond de klok ondersteuning. Het is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun IT-systemen om continu operationeel te zijn.

Risicobeheersing: Virtual Computing heeft ervaring met planning en risicobeheersing, vooral in termen van beveiliging en naleving van de regelgeving.

Schaalbaarheid: Virtual Computing heeft de middelen om snel te schalen, waardoor je efficiënte ICT oplossingen kunt uitbreiden of verkleinen als je bedrijfsbehoeften veranderen.

img

Betrouwbare IT partner

Betrouwbaarheid achten wij als de belangrijkste peiler voor een IT partner. Een betrouwbare IT-partner brengt een schat aan technische expertise en ervaring met zich mee. We hebben een diepgaand inzicht in de nieuwste technologieën, software en hardware, wat van onschatbare waarde is voor bedrijven die niet de middelen hebben om dergelijke kennis intern te onderhouden. Het kiezen van de juiste technologieën heeft direct invloed op de productiviteit en efficiëntie van een organisatie.

Wat klanten zeggen over ons

24/7 bereikbaar voor support

ICT is een vakgebied van complexe aard, en daarom staan wij klaar om al jouw vragen hierover te beantwoorden. Precies om deze reden zorgt ons 24/7 Support Team voor die extra service die je nodig hebt. Wij begrijpen dat service niet stopt bij het sluiten van de traditionele kantooruren, en daarom zijn we er dag en nacht voor je. Zo heb je altijd één centraal punt voor al jouw ICT-gerelateerde vragen bij één ICT-organisatie.

Via onze Remote Support bieden we je hulp op afstand, maar met de nabijheid van persoonlijke assistentie. Vanaf onze werkplek hebben we toegang tot jouw scherm en kunnen we direct zien wat het probleem is. Dit elimineert mogelijke communicatiestoringen, wat betekent dat onze deskundige Support Team je vragen veel efficiënter kan beantwoorden.

Verlang je naar een oplossing voor al je vragen over je ICT-omgeving, begeleid met duidelijke uitleg en dat alles binnen een kort tijdsbestek? Dan ben je verzekerd van deze service bij Virtual Computing.

img

Virtual Computing, jouw ICT partner in Breda

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf in regio Breda? Kies voor Virtual Compuitng! We onderhouden ICT beheer, bieden verschillende bruikbare diensten waar veiligheid voorop staat en zijn met onze 24/7 service altijd bereikbaar voor eventuele storingen. Interessant? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We helpen je graag.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
om jou ict problemen op te lossen