Internetverbindingen van
Virtual Computing

Glasvezel, ADSL, SDSL en VDSL

Supersnel glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde

Snel internet, wie wil dat nu niet? Nu we steeds meer online werken (en thuiswerken) vanaf verschillende locaties, is een snelle verbinding een ‘must.’ De kwaliteit van je internetverbinding bepaalt de kwaliteit van je online werkplekken. Je kan kiezen voor supersnelle zakelijke glasvezel, kabel, DSL, 4G/5G, radiogolven of een straalverbinding. Met internet via Virtual Computing garanderen wij dat je stabiel online bent, onder alle omstandigheden.

Verbinding die bij jou past

We helpen je met de verbinding die past bij jouw bedrijf, want niet iedereen gebruikt internet op dezelfde manier. Een bedrijf dat alleen mailt en surft verlangt iets anders van een zakelijke internet verbinding, dan een multinational met meerdere locaties en duizenden medewerkers. Internet via zakelijke glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Glasvezel heeft een stabiele verbinding en haalt een hoge snelheid. De snelheid die je nodig hebt is onder andere afhankelijk van het type, het aantal medewerkers en de manier waarop je internet gebruikt.

Alles wat je moet weten:

De snelste internetverbinding, als elke seconde telt

Stabiele en snelle bedrijfsnetwerken

Wifi oplossingen op maat voor medewerkers en bezoekers

Zakelijk internet bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijf verhuizen met behoud van IP-adressen

24/7 support van Virtual Computing

Hulp nodig? Wij zijn er als je ons nodig hebt. Vragen over je huidige internetsnelheid, internetverbinding of advies nodig? Bel ons dan op: 0800-8478820. Met vragen kun je altijd bij ons terecht, ook buiten kantoortijden. Onze servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

  • Een SLA afgestemd op wat je nodig hebt
  • Steeds een gekwalificeerde medewerker aan de lijn
  • 24/7 support
thuiswerken in de cloud

Meer weten over onze verbindingen?
Vraag een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.