Supersnelle zakelijke glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde

Snel internet, wie wil dat nu niet? Nu we steeds meer online werken (en thuiswerken) vanaf verschillende locaties, is een snelle verbinding een ‘must.’

De kwaliteit van je internetverbinding bepaalt de kwaliteit van je online werkplekken. Je kan kiezen voor supersnelle zakelijke glasvezel, kabel, DSL, 4G/5G, radiogolven of een straalverbinding. Met internet via Virtual Computing garanderen wij dat je stabiel online bent, onder alle omstandigheden.

We helpen je met de verbinding die past bij jouw bedrijf, want niet iedereen gebruikt internet op dezelfde manier.

Een bedrijf dat alleen mailt en surft verlangt iets anders van een zakelijke internet verbinding, dan een multinational met meerdere locaties en duizenden medewerkers.

Internet via zakelijke glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Glasvezel heeft een stabiele verbinding en haalt een hoge snelheid. De snelheid die je nodig hebt is onder andere afhankelijk van het type, het aantal medewerkers en de manier waarop je internet gebruikt.

img
img

De snelste internetverbinding, als elke seconde telt

Als elke milliseconde telt, is een snelle internetverbinding onmisbaar. Denk aan politie, ambulance en zorginstellingen waarbij elke seconde telt om levens te redden. Zo zijn er ontelbaar veel bedrijven en organisaties die ultrasnel internet nodig hebben.

In dit geval is internet via een straalverbinding nodig. Een straalverbinding is een digitale radioverbinding tussen twee schotels die via elektromagnetische golven het datasignaal overdraagt. Beide eindpunten hebben een zender en een ontvanger.

Ideaal voor moeilijk bereikbare gebieden of wanneer snelheid prioriteit heeft. Internet via straalverbinding heeft een uptime tot 99,98%, geen gezondheidsrisico’s en geen interferentie door andere gebruikers.

Twijfel je aan de snelheid en kwaliteit van je zakelijke internetverbinding? Dan kan Virtual Computing deze voor je onder de loep nemen.

Mocht het nodig zijn om de verbinding te verbeteren en te optimaliseren, dan biedt Virtual Computing een aantal oplossingen aan, variërend van ADSL, glasvezel of andere internetoplossingen.

Stabiele en snelle bedrijfsnetwerken

Heb je meerdere bedrijfslocaties, dan is snel internet via een bedrijfsnetwerk supereffiënt. Wij leveren en beheren zakelijke bedrijfsnetwerken. Afhankelijk van je wensen en het type organisatie bieden we je een internetoplossing aan via zakelijke glasvezel, kabel of DSL.

Ook de nazorg en het onderhoud is prima geregeld. Wij verzorgen het complete onderhoud aan jouw bedrijfsnetwerk. Voor vragen zijn we ook prima bereikbaar via onze helpdesk. 24/7, dus ook buiten kantooruren.

Bedrijf verhuizen met behoud van IP-adressen

Verhuist je onderneming naar een andere locatie, dan behoud je gewoon je IP-adressen. Wel zo makkelijk.

img
img

Wifi oplossingen op maat voor medewerkers en bezoekers

Is je zakelijke Wifi wel veilig en snel genoeg? Omdat we steeds meer online werken vanaf meerdere locaties, wordt de druk op Wifi-netwerken steeds groter.

Bezoekers van bedrijfsruimten, vakantieparken, winkelcentra en andere gelegenheden vinden het vanzelfsprekend dat ze snel online zijn en op het Wifi-netwerk kunnen inloggen.

Virtual Computing biedt zakelijke Wifi aan via Access Points. Door deze Acces Points te meten kunnen we precies de locatie en hoeveelheid van de benodigde Wifi-punten in kaart brengen zodat medewerkers en bezoekers van je bedrijf zorgeloos gebruik kunnen maken van je zakelijke Wifi-netwerk. Snelheid van je zakelijke Wifi testen? Neem snel contact op.

Zakelijk internet bedrijfsverzamelgebouwen

Werk je vanuit een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere ondernemers onder één dak? Grote kans dat Virtual Computing al bedrijfsnetwerken of zakelijk internet beheert binnen dit bedrijfsverzamelgebouw.

Bel gerust om dit te checken of als je vragen hebt.

Behoefte aan andere internetdiensten? Behalve voor zakelijk internet kun je ook bij ons terecht voor:

  • Bellen via internet (hosted telefonie)
  • Online werkplekken
  • Managed Wifi-netwerken
  • Internetdiensten op maat
img
img

24/7 support van Virtual Computing

Hulp nodig? Wij zijn er als je ons nodig hebt. Vragen over je huidige internetsnelheid, internetverbinding of advies nodig? Bel ons dan op: 0800-8478820

Met vragen kun je altijd bij ons terecht, ook buiten kantoortijden.

Onze servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

  • Een SLA afgestemd op wat je nodig hebt
  • Steeds een gekwalificeerde medewerker aan de lijn
  • 24/7 support
Neem nu contact op!

Meer weten over onze verbindingen? Offerte

Probeer nu 30 dagen gratis!


    Online WerkplekOffice 365Internet VerbindingTelefonie vast/mobiel