ICT bedrijf Den Bosch

Zoek je een ICT-bedrijf in de omgeving van Den Bosch? Virtual Computing is een ICT-Partner die jouw ICT-omgeving makkelijker en veelzijdiger maakt. Met onze diensten zoals Online Werkplekken, telefonie en internet krijg je een veelzijdig aanbod. Ben je benieuwd naar dat veelzijdige aanbod? Lees erover op deze pagina of neem contact met ons op.

De voordelen van IT uitbesteden

Jij houdt de focus op jouw hoofdtaken

Uitstekende, gecertificeerde beveiliging

Systemen blijven up to date

Een eigen ICT-afdeling is kostbaar en tijdrovend

Nooit meer gedoe met energieslurpende servers

Gratis 24/7 support

Waar kunnen we je bij helpen?

ict bedrijf den bosch

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

ict professionals

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Betrouwbare ICT-dienstverlener

Met al meer dan 15 jaar ervaring durven wij onszelf met recht een betrouwbare ICT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijf te noemen. Virtual Computing kiest altijd voor een eerlijke en transparante werkwijze en heldere communicatie. Ook is Virtual Computing gecertificeerd waarmee voldaan is aan de belangrijkste eisen voor de AVG.

We bevinden ons in de omgeving Den Bosch waardoor lijntjes kort zijn en ook kort blijven. We vinden laagdrempelige en heldere communicatie namelijk belangrijk.

bedrijf in den bosch

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden voor jouw IT oplossingen

Wat klanten over ons zeggen

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders-

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

24/7 support

Met een goed op elkaar ingespeeld team van zeven ICT-professionals, kun je met vragen altijd bij ons terecht. Voor onze 24/7 Support dienstverlening hanteren wij geen standaard kantooruren. We vinden het belangrijk dat je met vragen altijd bij ons terecht kunt.

We bieden Remote Support. Dit is een vorm van support waar we je helpen op afstand. Vanuit ons kantoor in de omgeving Den Bosch kijken we met behulp van deze functie mee op je scherm. Zo zien we met eigen ogen waar het mankement ligt. Hierdoor voorkom je ruis op de lijn en worden problemen, door de mogelijkheid tot snel schakelen, effectief opgelost. Hulp op afstand maar toch dichtbij dus.

Daarnaast kun je op onze website altijd zien of jouw website ‘in de lucht’ is met behulp van de Service Status. Een handig middel wanneer er twijfel over deze kwestie bestaat.

Virtual Computing, jouw ICT bedrijf
in Den Bosch

Zoek jij een ICT-Partner in de buurt? Een ICT-Partner die jouw ICT-diensten in beheer neemt en zorgt voor een stabiele ICT-infrastructuur? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing en onderzoek met ons de vele mogelijkheden van online werken (in de cloud), internet, telefonie en de veiligheid van jouw ICT-omgeving.

volledige ict omgeving