img

Voor elk bedrijf een passende oplossing

Met onze ICT-diensten creëeren we echt toegevoegde waarde aan jouw ICT-omgeving. Door onze jarenlange ervaring in maatwerk, bieden wij iedere klant een passende oplossing waarin de klant centraal staat. Ook voor persoonlijk advies over jouw ICT infrastructuur ben je bij Virtual Computing aan het juiste adres.

Onze ICT diensten

Waar kunnen we je bij helpen?

it ondersteuning

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je speciale wensen? Wij denken graag met je mee! Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

it oplossing

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

De voordelen van IT uitbesteden

Jij houdt de focus op jouw hoofdtaken

We zijn allemaal druk. Het regelen van een ICT-omgeving naast jouw werkzaamheden komt daardoor niet altijd even goed uit. Door IT uit te besteden verleg jij jouw volledige focus weer terug op jouw hoofdtaken

Uitstekende, gecertificeerde beveiliging

Het zelf regelen van de ICT brengt de nodige risico’s met zich mee en die kun je eigenlijk niet permitteren. Daar is de beveiliging van jouw ICT-omgeving simpelweg te belangrijk voor.

Systemen blijven up to date

De wereld van ICT staat nooit stil. Daarom moet er de ambitie zijn om telkens te innoveren met systemen. Wij zorgen ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date blijven.

Een eigen ICT-afdeling is kostbaar en tijdrovend

ICT is kostbaar maar wel noodzakelijk. Een eigen ICT-afdeling is echter ook zeer tijdrovend. Dit voorkom je door de samenwerking met een ICT-Partner aan te gaan.

Nooit meer gedoe met energieslurpende servers

Wij nemen websites in beheer waardoor energieslurpende servers niet meer aan de orde zijn. In plaats daarvan facaliteren wij een effectieve server zonder gedoe.

Gratis 24/7 support

Bij Virtual Computing heb je de mogelijkheid tot gratis 24/7 support. Complicaties kunnen namelijk ook buiten de standaard kantooruren ontstaan.

 

img

Betrouwbare ICT-dienstverlener

Met al meer dan 15 jaar ervaring durven wij onszelf met recht een betrouwbare ICT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijf te noemen. Virtual Computing kiest altijd voor een eerlijke en transparante werkwijze en heldere communicatie. Ook is Virtual Computing gecertificeerd waarmee voldaan is aan de belangrijkste eisen voor de AVG.

We bevinden ons in de omgeving Den Bosch waardoor lijntjes kort zijn en ook kort blijven. We vinden laagdrempelige en heldere communicatie namelijk belangrijk.

Wat klanten zeggen over ons

24/7 support

Met een goed op elkaar ingespeeld team van zeven ICT-professionals, kun je met vragen altijd bij ons terecht. Voor onze 24/7 Support dienstverlening hanteren wij geen standaard kantooruren. We vinden het belangrijk dat je met vragen altijd bij ons terecht kunt.

We bieden Remote Support. Dit is een vorm van support waar we je helpen op afstand. Vanuit ons kantoor in de omgeving Den Bosch kijken we met behulp van deze functie mee op je scherm. Zo zien we met eigen ogen waar het mankement ligt. Hierdoor voorkom je ruis op de lijn en worden problemen, door de mogelijkheid tot snel schakelen, effectief opgelost. Hulp op afstand maar toch dichtbij dus.

Daarnaast kun je op onze website altijd zien of jouw website ‘in de lucht’ is met behulp van de Service Status. Een handig middel wanneer er twijfel over deze kwestie bestaat.

Virtual Computing, jouw ICT bedrijf in Den Bosch

Zoek jij een ICT-Partner in de buurt? Een ICT-Partner die jouw ICT-diensten in beheer neemt en zorgt voor een stabiele ICT-infrastructuur? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing en onderzoek met ons de vele mogelijkheden van online werken (in de cloud), internet, telefonie en de veiligheid van jouw ICT-omgeving.

telefoon in gebruik

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
voor jouw IT oplossingen