Werkplekbeheer
uitbesteden

Werkplekbeheer uitbesteden krijgt een steeds prominentere plek op de agenda van organisaties. Een werkplek beperkt zich tegenwoordig niet meer tot een vast kantoor. Ook buiten kantoor moet de werknemer de beschikking hebben over een optimale werkplek. Op deze pagina lees je waarom een organisatie in deze tijd niet meer zonder werkplekbeheer kan en voor welke organisaties dit een aanwinst is. Benieuwd? Lees snel verder of neem contact met ons op!

Waar kunnen we je mee helpen?

werkplekbeheer

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze cloud diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

werkplekbeheer uitbesteden

Vragen? Wij beantwoorden ze

Heb jij vragen over werkplekbeer of een van onze andere diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is het proces van het beheren van werkplekken binnen een organisatie. Werkplekbeheer richt zich op zowel fysieke werkplekken op kantoor als virtuele werkplekken die online toegankelijk zijn. Het doel van werkplekbeheer is om ervoor te zorgen dat werkplekken efficiënt en effectief worden gebruikt en om ervoor te zorgen dat werknemers over de juiste middelen en hulpmiddelen beschikken om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Hiertoe reken je het beheren van hardware en software, het instellen van beveiligingsmaatregelen en het bieden van technische ondersteuning aan werknemers.

back up

Onze diensten

Bij Virtual Computing zijn we ervan overtuigd dat maatwerkoplossingen het beste werken. Daarom bieden we verschillende diensten om aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen. Onze ICT-oplossingen omvatten online werkplekken, internet, beveiliging, IT beheer en telefonie. Hieronder geven we meer uitleg over onze diensten.

Online werkplek

Onze eerste service is het beheer van online werkplekken. Met online werkplekken ben je niet langer beperkt tot één vast kantoor. Je kunt werken waar je wil, zolang je maar over een goed werkende internetverbinding beschikt. Zo blijf je altijd verbonden met al je bestanden. Bovendien blijft je IT-omgeving altijd up-to-date dankzij onze online werkplekken. Als je alleen op zoek bent naar een Microsoft Office 365-pakket met Word, Excel, Powerpoint en Outlook, kun je ook bij ons terecht.

Internet

Traag internet tijdens jouw werkzaamheden kan enorm frustrerend zijn. Een slechte verbinding zorgt ervoor dat werkzaamheden minder soepel verlopen, terwijl het potentieel er wel is om efficiënter te werken. Om dit te voorkomen, bieden wij zakelijke glasvezel aan met een snelheid tot wel 10 Gbit per seconde. Zo kun je altijd rekenen op snel internet. Om jouw internetpakket compleet te maken, bieden we ook verschillende webhostingpakketten aan. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor jouw internetverbinding bij ons afnemen.

Beveiliging

Gegevens en het openbare internet vormen soms een risico voor bedrijven. Er komen steeds meer gevallen naar buiten waarbij privégegevens lekken en op straat komen te liggen. Bij Virtual Computing begrijpen we hoe belangrijk de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens is. Daarom staat deze beveiliging bij ons op nummer één. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn bij ons. Zo kun je gerust zijn dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn. We bieden professionele beveiligingsoplossingen aan om ervoor te zorgen dat jouw gegevens altijd beschermd zijn.

Telefonie

Telefonie is ook één van onze diensten. Hoewel we steeds meer online communiceren, blijft telefonie de snelste en meest directe manier van contact. Onze vaste en mobiele telefonie-services maken het eenvoudig om in centraal beheer snel te schakelen tussen afdelingen en collega’s. Zo kun je klanten gemakkelijk doorverbinden naar de juiste medewerker zonder omwegen. Het is een efficiënte manier om te communiceren en klanten goed te helpen.

ICT voor het MKB

Als IT-dienstverlener in zakelijke online diensten voor het mkb ondersteunen we je met alles wat je nodig hebt op het gebied van ICT. Voor goed werkplekbeheer is specialistische kennis over hardware en software nodig. Daarnaast is het noodzakelijk om snel en nauwkeurig te handelen bij eventuele softwareproblemen. Niemand zit namelijk te wachten op een haperende internetverbinding of een printer die weer weigert. Door werkplekbeheer uit te besteden zorg je ervoor dat binnen jouw bedrijf weer gefocust kan worden op de primaire bedrijfsprocessen.

ict

Hybride werken

Hybride werken is een vorm van werken waarbij je zowel op kantoor als op afstand werkt. Hybride werken is in de loop der jaren ons werkpatroon binnen geslopen. De tijd dat we elke dag naar kantoor afreisde om daar onze werkzaamheden te verrichten is al een poos voorbij. Hybride werken is de nieuwe norm en daar houden we met ons werkplek beheer altijd rekening mee. Waar en wanneer jij ook werkt, een moderne werkplek moet altijd aan de standaarden voldoen. Door jouw werkplekbeheer uit te besteden bij Virtual Computing krijg jij deze garantie.

werkplek beheer

De voordelen van uitbesteden

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Onbeperkte opslag

Geen datalimiet voor opslag van je bedrijfsgegevens

Gratis 24×7/365 Support

Maak gebruik van onze deskundige 24 uurs servicedesk

Innovatie

Maak gebruik van de nieuwste technieken en blijf innovatief

Onze klanten aan het woord

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

Het belang van goed beheer

Veiligheid waarborgen

ICTWaarborg

Wat zijn de kosten?

Werkplekbeheer uitbesteden aan Virtual Computing

Zie jij de noodzaak in van werkplekbeheer? Efficiënt werkplekbeheer leidt tot betere prestaties van werknemers. Door jouw collega’s te voorzien van dé optimale fysieke of online werkplek gaat de productiviteit tot wel 30% omhoog. Neem daarom vandaag nog contact op met Virtual Computing en laat jouw werkplekbeheer door ons op een professionele en gebruiksvriendelijke wijze beheren. Heb je vragen over werkplekbeheer? Ons 24/7 support team staat altijd voor je klaar om (technische) vraagstukken te beantwoorden. laat jouw werkplekbeheer op een professionele wijze beheren!

centraal beheer