img

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is het proces van het beheren van werkplekken binnen een organisatie. Werkplekbeheer richt zich op zowel fysieke werkplekken op kantoor als virtuele werkplekken die online toegankelijk zijn. Het doel van werkplekbeheer is om ervoor te zorgen dat werkplekken efficiënt en effectief worden gebruikt en om ervoor te zorgen dat werknemers over de juiste middelen en hulpmiddelen beschikken om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Hiertoe reken je het beheren van hardware en software, het instellen van beveiligingsmaatregelen en het bieden van technische ondersteuning aan werknemers.

Onze diensten

Bij Virtual Computing zijn we ervan overtuigd dat maatwerkoplossingen het beste werken. Daarom bieden we verschillende diensten om aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen. Onze ICT-oplossingen omvatten online werkplekken, internet, beveiliging, IT beheer en telefonie. Hieronder geven we meer uitleg over onze diensten.

Online werkplek

Onze eerste service is het beheer van online werkplekken. Met online werkplekken ben je niet langer beperkt tot één vast kantoor. Je kunt werken waar je wil, zolang je maar over een goed werkende internetverbinding beschikt. Zo blijf je altijd verbonden met al je bestanden. Bovendien blijft je IT-omgeving altijd up-to-date dankzij onze online werkplekken. Als je alleen op zoek bent naar een Microsoft Office 365-pakket met Word, Excel, Powerpoint en Outlook, kun je ook bij ons terecht.

Internet

Traag internet tijdens jouw werkzaamheden kan enorm frustrerend zijn. Een slechte verbinding zorgt ervoor dat werkzaamheden minder soepel verlopen, terwijl het potentieel er wel is om efficiënter te werken. Om dit te voorkomen, bieden wij zakelijke glasvezel aan met een snelheid tot wel 10 Gbit per seconde. Zo kun je altijd rekenen op snel internet. Om jouw internetpakket compleet te maken, bieden we ook verschillende webhostingpakketten aan. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor jouw internetverbinding bij ons afnemen.

Beveiliging

Gegevens en het openbare internet vormen soms een risico voor bedrijven. Er komen steeds meer gevallen naar buiten waarbij privégegevens lekken en op straat komen te liggen. Bij Virtual Computing begrijpen we hoe belangrijk de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens is. Daarom staat deze beveiliging bij ons op nummer één. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn bij ons. Zo kun je gerust zijn dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn. We bieden professionele beveiligingsoplossingen aan om ervoor te zorgen dat jouw gegevens altijd beschermd zijn.

Telefonie

Telefonie is ook één van onze diensten. Hoewel we steeds meer online communiceren, blijft telefonie de snelste en meest directe manier van contact. Onze vaste en mobiele telefonie-services maken het eenvoudig om in centraal beheer snel te schakelen tussen afdelingen en collega’s. Zo kun je klanten gemakkelijk doorverbinden naar de juiste medewerker zonder omwegen. Het is een efficiënte manier om te communiceren en klanten goed te helpen.

Hoe kunnen wij je helpen?

it ondersteuning

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

it oplossing

Vragen?
Wij beantwoorden ze

Heb jij vragen over werkplekbeer of een van onze andere diensten? Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg.

img

ICT voor het mkb

Als IT-dienstverlener in zakelijke online diensten voor het mkb ondersteunen we je met alles wat je nodig hebt op het gebied van ICT. Voor goed werkplekbeheer is specialistische kennis over hardware en software nodig. Daarnaast is het noodzakelijk om snel en nauwkeurig te handelen bij eventuele softwareproblemen. Niemand zit namelijk te wachten op een haperende internetverbinding of een printer die weer weigert. Door werkplekbeheer uit te besteden zorg je ervoor dat binnen jouw bedrijf weer gefocust kan worden op de primaire bedrijfsprocessen.

Hybride werken

Hybride werken is een vorm van werken waarbij je zowel op kantoor als op afstand werkt. Hybride werken is in de loop der jaren ons werkpatroon binnen geslopen. De tijd dat we elke dag naar kantoor afreisde om daar onze werkzaamheden te verrichten is al een poos voorbij. Hybride werken is de nieuwe norm en daar houden we met ons werkplek beheer altijd rekening mee. Waar en wanneer jij ook werkt, een moderne werkplek moet altijd aan de standaarden voldoen. Door jouw werkplekbeheer uit te besteden bij Virtual Computing krijg jij deze garantie.

werken in de cloud

De voordelen van uitbesteden

Vandaag nog je werkplekbeheer uitbesteden?
Neem snel contact op. We helpen je graag!

Het belang van goed beheer

Het is dus belangrijk om de bruikbaarheid en veiligheid van een fysieke of online werkplek te waarborgen met behulp van werkplekbeheer. In deze tijd wordt door de medewerker namelijk vaak terecht verwacht dat alle IT-facilliteiten optimaal werken, alle data voorhanden is en men te werk kan gaan zonder hinderlijke onderbrekingen wanneer zich problemen voordoen. Zo draagt werkplekbeheer bij aan het behalen van optimale prestaties van collega’s en een gebruiksvriendelijke ICT-omgeving.

Onze klanten aan het woord

img

ICTWaarborg

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen van jou in ons. Hier hopen wij met onze betrouwbare ICT-oplossingen aan bij te dragen. De wereld van de ICT staat nooit stil. Mede daarom zijn wij aangesloten bij ICTWaarborg, dé ICT branchevereniging van Nederland. Hier delen wij onze kennis en doen wij nieuwe kennis op. Zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen een ICT-omgeving.

Wat zijn de kosten?

Wat kost werkplekbeheer dan precies? Werkplekbeheer bij Virtual Computing kun je al aanschaffen vanaf €29,- per maand. Het aantal werkplekken kun je helemaal zelf bepalen. Voor dit bedrag krijg je onbeperkte opslag en toegang tot Microsoft Office-programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Ook zijn er beveiligingsmaatregelen, zoals MFA-authenticatie, back-up en antivirus inbegrepen. Daarnaast kun je onbeperkt gebruikmaken van de 24/7 support van Virtual Computing en zijn er mogelijkheden om je eigen software te installeren. In het algemeen is werken in de cloud bij Virtual Computing dus zeer uitgebreid.

samenwerken in de cloud

Werkplekbeheer uitbesteden aan Virtual Computing

Zie jij de noodzaak in van werkplekbeheer? Efficiënt werkplekbeheer leidt tot betere prestaties van werknemers. Door jouw collega’s te voorzien van dé optimale fysieke of online werkplek gaat de productiviteit tot wel 30% omhoog. Neem daarom vandaag nog contact op met Virtual Computing en laat jouw werkplekbeheer door ons op een professionele en gebruiksvriendelijke wijze beheren. Heb je vragen over werkplekbeheer? Ons 24/7 support team staat altijd voor je klaar om (technische) vraagstukken te beantwoorden.

laat jouw werkplekbeheer op
een professionele wijze beheren