Hulp bij al jouw technische vraagstukken

Door de kennis en ervaring die wij in deze branche door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen we jullie met een breed scala aan technische vraagstukken helpen. Dit doen wij op afstand vanuit ons kantoor of op locatie. Met ons uitgebalanceerde en ervaren team kunnen we antwoord geven op al jouw technische vragen. Schroom daarom niet om gebruik te maken van onze IT-support.

img

Remote IT-support

Met onze remote IT-support helpen we jouw organisatie met technische vragen op afstand. Dit doen wij door vanaf onze computer in te loggen op jouw computer. Met behulp van deze methode hebben wij scherp in beeld waar de calamiteiten zich voordoen. Deze vorm van ICT-support voorkomt ruis en legt het probleem meteen bloot. Dat is wel zo handig wanneer een probleem snel verholpen dient te worden.

Kan jij ons advies gebruiken?

Zorgt jouw IT voor kopzorgen? Gaat er veel kostbare tijd verloren met het regelen van jouw IT-omgeving terwijl er genoeg ander belangrijk werk ligt te wachten? Dan kun jij ons advies goed gebruiken. Naast onze betrouwbare IT-support bieden wij verschillende diensten aan om jouw IT-omgeving optimaal te versterken, waaronder slimme werkplekken, flexibele telefonie, supersnel internet en strikte beveiliging.

Werkplekbeheer

De eerste dienst die wij aanbieden is werkplekbeheer. Met onze online werkplekken ben jij niet meer gebonden aan een vaste locatie. Zo kun jij thuis, onderweg of op kantoor gewoon probleemloos werken met al jouw opgeslagen bestanden. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Door een online werkplek bij Virtual Computing af te nemen, blijft jouw IT-omgeving altijd up-to-date en ben je altijd online. Wil je alleen een Microsoft Office 365 pakket met Word, Excel, Powerpoint en Outlook? Ook dan kun je bij ons terecht.

Telefonie

Ook telefonie behoort tot één van onze diensten. Hoewel tegenwoordig steeds meer via online kanalen wordt gecommuniceerd, is telefonie nog steeds de snelste en meest directe vorm van communicatie. Met onze vaste telefonie en vaste mobiele telefonie services kun je snel schakelen tussen collega’s en afdelingen. Ideaal om klanten direct naar de juiste medewerker te begeleiden zonder complexe omwegen.

Internet

Traag internet is ergernis nummer één op kantoor. Een slechte internetverbinding zorgt ervoor dat werkzaamheden minder vloeiend verlopen, terwijl de potentie er wel is. Om dat te voorkomen bieden wij supersnel zakelijke glasvezel aan met een snelheid tot wel 10 Gbit per seconde. Om jouw internet pakket volledig te maken kun je bij ons verschillende webhosting pakketten afnemen.

Beveiliging

Gegevens en het openbare internet is niet altijd een succesvolle combinatie. We zien steeds vaker datalekken, waarna allerlei privégegevens op straat liggen. Bij Virtual Computing staat de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens dan ook met stip op één. Wij garanderen dan ook dat jouw beveiliging bij ons goed geregeld is.

Wij staan voor je klaar

Home office working

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in onze IT-support? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

it oplossing

Vragen? Stel ze
vandaag nog

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Gespecialiseerde medewerkers

Al ruim vijftien jaar ontzorgen wij (mkb)bedrijven met onze IT-support en IT-diensten. Onze IT helpdesk is de ondersteuning van elke onderneming, want met ons team van zeven gemotiveerde professionals ondersteunen en helpen we jou met een breed scala aan vragen rondom IT. Zowel bij ingewikkelde vraagstukken als punten waar snel actie ondernomen dient te worden, staat het team van Virtual Computing voor jou klaar. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke service.

img

24/7 IT-Support

Om al jouw IT vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben wij een 24/7 support service in het leven geroepen. Met deze persoonlijke service heb je één aanspreekpunt waar jij, ook buiten de gevestigde kantooruren, met jouw vragen terecht kan. Wij vinden een deskundige en goede service net zo belangrijk als het opzetten van IT-systemen en het verlenen van verschillende IT-diensten. Heb jij acuut een vraag voor onze ICT helpdesk? Klik hier en neem contact op. We helpen je graag via onze 24/7 IT-Support.

Waarom kiezen voor Virtual Computing

Onze klanten aan het woord

IT ondersteuning voor jouw MKB bedrijf

Zie je het belang van IT maar ben jij onvoldoende op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen om dit zelf voor je rekening te nemen? IT neemt veel tijd in beslag, maar dat mag geen reden zijn om het links te laten liggen. Daar is het nu eenmaal té belangrijk voor. Met Virtual Computing kies je voor een betrouwbare IT-partner met persoonlijke service die zorgt voor een duidelijke en zichtbare IT-ondersteuning binnen jouw (MKB)bedrijf.

it hulp op afstand

Benieuwd naar al onze IT-diensten en support?
Neem contact op met ons!