IT-Support
Virtual Computing

Met de IT-Support van Virtual Computing krijg jij altijd antwoord op jouw vraag. IT is een complex en veelomvattend begrip. Niet alle bedrijven hebben de kennis en ervaring in huis om alle vraagstukken die de wereld van IT met zich meebrengt op te lossen. Dat is niet erg, wij helpen je graag.

Hulp bij al jouw technische vraagstukken

Door de kennis en ervaring die wij in deze branche door de jaren heen hebben opgedaan, kunnen we jullie met een breed scala aan technische vraagstukken helpen. Dit doen wij op afstand vanuit ons kantoor of op locatie. Met ons uitgebalanceerde en ervaren team kunnen we antwoord geven op al jouw technische vragen. Schroom daarom niet om gebruik te maken van onze IT-support.

Remote IT-support

Met onze remote IT-support helpen we jouw organisatie met technische vragen op afstand. Dit doen wij door vanaf onze computer in te loggen op jouw computer. Met behulp van deze methode hebben wij scherp in beeld waar de calamiteiten zich voordoen. Deze vorm van ICT-support voorkomt ruis en legt het probleem meteen bloot. Dat is wel zo handig wanneer een probleem snel verholpen dient te worden.

it oplossing

Wij staan voor je klaar

it ondersteuning

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in onze IT-support? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

it advies

Vragen? Stel ze vandaag nog

Heb jij vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kan jij ons advies gebruiken?

Zorgt jouw IT voor kopzorgen? Gaat er veel kostbare tijd verloren met het regelen van jouw IT-omgeving terwijl er genoeg ander belangrijk werk ligt te wachten? Dan kun jij ons advies goed gebruiken. Naast onze betrouwbare IT-support bieden wij verschillende diensten aan om jouw IT-omgeving optimaal te versterken, waaronder slimme werkplekken, flexibele telefonie, supersnel internet en strikte beveiliging.

Werkplekbeheer

De eerste dienst die wij aanbieden is werkplekbeheer. Met onze online werkplekken ben jij niet meer gebonden aan een vaste locatie. Zo kun jij thuis, onderweg of op kantoor gewoon probleemloos werken met al jouw opgeslagen bestanden. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Door een online werkplek bij Virtual Computing af te nemen, blijft jouw IT-omgeving altijd up-to-date en ben je altijd online. Wil je alleen een Microsoft Office 365 pakket met Word, Excel, Powerpoint en Outlook? Ook dan kun je bij ons terecht.

Telefonie

Ook telefonie behoort tot één van onze diensten. Hoewel tegenwoordig steeds meer via online kanalen wordt gecommuniceerd, is telefonie nog steeds de snelste en meest directe vorm van communicatie. Met onze vaste telefonie en vaste mobiele telefonie services kun je snel schakelen tussen collega’s en afdelingen. Ideaal om klanten direct naar de juiste medewerker te begeleiden zonder complexe omwegen.

Internet

Traag internet is ergernis nummer één op kantoor. Een slechte internetverbinding zorgt ervoor dat werkzaamheden minder vloeiend verlopen, terwijl de potentie er wel is. Om dat te voorkomen bieden wij supersnel zakelijke glasvezel aan met een snelheid tot wel 10 Gbit per seconde. Om jouw internet pakket volledig te maken kun je bij ons verschillende webhosting pakketten afnemen.

Beveiliging

Gegevens en het openbare internet is niet altijd een succesvolle combinatie. We zien steeds vaker datalekken, waarna allerlei privégegevens op straat liggen. Bij Virtual Computing staat de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens dan ook met stip op één. Wij garanderen dan ook dat jouw beveiliging bij ons goed geregeld is.

Gespecialiseerde medewerkers

Al ruim vijftien jaar ontzorgen wij (mkb)bedrijven met onze IT-support en IT-diensten. Onze IT helpdesk is de ondersteuning van elke onderneming, want met ons team van zeven gemotiveerde professionals ondersteunen en helpen we jou met een breed scala aan vragen rondom IT. Zowel bij ingewikkelde vraagstukken als punten waar snel actie ondernomen dient te worden, staat het team van Virtual Computing voor jou klaar. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke service.

it support medewerker

24/7 IT-Support

Om al jouw IT vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben wij een 24/7 support service in het leven geroepen. Met deze persoonlijke service heb je één aanspreekpunt waar jij, ook buiten de gevestigde kantooruren, met jouw vragen terecht kan. Wij vinden een deskundige en goede service net zo belangrijk als het opzetten van IT-systemen en het verlenen van verschillende IT-diensten. Heb jij acuut een vraag voor onze ICT helpdesk? Klik hier en neem contact op. We helpen je graag via onze 24/7 IT-Support.

it support service

Waarom kiezen voor Virtual Computing?

99,9% beschikbaarheid

Dankzij onze twin datacentra bieden wij zeer hoge beschikbaarheid

Innovatie

Maak gebruik van de nieuwste technieken en blijf innovatief

Onbeperkt opslag

Geen datalimiet voor opslag van je bedrijfsgegevens

Maatwerk

Onze cloud oplossingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw organisatie

Rechten

Kies de rechtenstructuur die past bij jouw organisatie

Gratis 24×7/365 Support

Maak gebruik van onze deskundige 24 uurs servicedesk

Eigen applicaties

Wij installeren jouw eigen applicaties, indien gewenst zelfs met Microsoft SQL

Lage prijzen

Hoogwaardige cloud diensten tegen aantrekkelijke tarieven

Benieuwd naar al onze IT-diensten en support?
Neem contact op met ons!

Onze klanten aan het woord

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.”

GTA - Wilbert Linders

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

IT-support voor jouw MKB bedrijf

Zie je het belang van IT maar ben jij onvoldoende op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen om dit zelf voor je rekening te nemen? IT neemt veel tijd in beslag, maar dat mag geen reden zijn om het links te laten liggen. Daar is het nu eenmaal té belangrijk voor. Met Virtual Computing kies je voor een betrouwbare IT-partner met persoonlijke service die zorgt voor een duidelijke en zichtbare IT-ondersteuning binnen jouw (MKB)bedrijf.

support specialist