it ondersteuning

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

Geen systeembeheerder in huis? Besteed het uit

Vandaag je cloud computing nog uitbesteden?

Of andere vragen waar we je bij kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Toegankelijke bedrijfssystemen

Veel projecten worden tegenwoordig in groepsverband gedaan. Samen met enkele collega’s werk jij hard aan een opdracht. Een second opinion van jouw collega op jouw aandeel is dan welkom. Met cloud computing kunnen jouw collega’s, door enkel in te loggen, alle bestanden in zien en, mits gewenst, bewerken.

cloud werken

Onze zakelijke cloud oplossingen

Virtual Computing ziet en omarmt het belang van een zakelijke cloud oplossing. Daarom hebben wij verschillende clouddiensten voor allerlei (MKB) bedrijven. Ben je benieuwd naar onze cloud diensten? Hieronder worden ze voor je op een rijtje gezet.

Online werkplek

Waar we tegenwoordig ook gaan en staan, werk is altijd in de buurt. Nog even snel een mailtje doorsturen of een document laten zien aan een collega op elk gewenst tijdstip of locatie. Met een Online Werkplek kan dit altijd en overal, zolang je de beschikking hebt over een goedwerkende internet verbinding. Een ander voordeel van een Online Werkplek is de veiligheid die het garandeert. Jouw documenten heb je altijd versleuteld bij je, waardoor externe partijen geen inzicht krijgen in belangrijke en discrete informatie.

Microsoft Office 365

Bewust of onbewust werken we allemaal met Microsoft Office 365. Wist je namelijk dat programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook allemaal tot het Microsoft Office 365 pakket behoren? Door dit in de cloud te beheren kun jij jouw documenten meteen inzichtelijk maken voor degenen die hier bestemd voor zijn. Documenten opslaan en mailen behoren hiermee tot de verleden tijd. Het gaat allemaal net wat vlotter dan we gewend zijn.

Workspace 365

Workspace 365 is nog net wat uitgebreider in zijn functionaliteiten dan Microsoft Office 365. Met deze digitale werkplek krijg je via een centraal punt toegang tot verschillende documenten, applicaties, bestanden en andere diensten. Ook in de digitale omgeving van Workspace 365 hoeft een medewerker slechts eenmalig in te loggen alvorens hij of zij toegang heeft tot alle gedeelde bovengenoemde opties.

Bellen via cloud oplossingen

Telefonie wordt in de huidige tijd, waar online toch echt naar de top gestevend is, nog wel eens onderbelicht gelaten. Toch blijft een belletje de snelste en meest directe communicatie voorhanden. Daarom bieden wij ook bellen via een cloud oplossing aan. Een vaste telefoon is hiervoor niet meer nodig. In de cloud bel je via een WiFi verbinding naar een contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat jij op jouw Online Werkplek van optimale bereikbaarheid geniet.

Beveiliging

Een voorwaarde van werken in de cloud is dat je alles goed beveiligt. Cybercriminelen worden steeds handiger in het ontrafelen van wachtwoorden. Gelukkig wordt de tegenstand ook steeds slimmer en blijven documenten in de cloud steeds beter beveiligd. Ga hier echter niet te licht mee en versleutel alle documenten nauwkeurig. Virtual Computing heeft veel ervaring in het beveiligen van cloud computing en helpt je hier graag mee.

Cloud hosting

Alle bovengenoemde cloudoplossingen komen samen in onze laatste cloud oplossing. We hebben al veel geschreven over de ultieme bereikbaarheid wanneer je werkt in de cloud. Het is de Cloud hosting die ervoor zorgt dat dit allemaal mogelijk is. Bij cloud hosting zitten ook diensten, zoals software as a service, infrastructure as a service en platform as a service.

img

Maatwerk oplossingen voor MKB bedrijven

De mogelijkheden van onze cloud oplossingen zijn oneindig. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en behoeften en hier spelen wij graag op in. Wij denken daarom niet in standaard oplossingen maar zoeken het echt in maatwerk. Ben jij een (MKB) bedrijf dat telefonie volledig achterwege laat? Geen probleem, wij stellen het pakket speciaal voor jou samen. Zo betaal je niet voor oplossingen waar je geen gebruik van maakt.

De voordelen

Virtual Computing ziet en omarmt het belang van zakelijke cloud computing. Daarom hebben wij verschillende clouddiensten voor allerlei (MKB) bedrijven. Ben je benieuwd naar onze cloud diensten? Hieronder worden ze voor je op een rijtje gezet.

Ervaren ICT partner

In 2006 werd Virtual Computing opgericht door de ambitieuze informatica student Robin Damen. Op dat moment was de cloud computing dienstverlening nog onbekend bij het gros van de bedrijven. Net als de cloud computing dienstverlening hebben wij ook een grote ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen zestien jaar.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijf. Met zeven professionals bieden wij onze klanten flexibiliteit, maatwerk en persoonlijke dienstverlening. Benieuwd naar ons hele verhaal? Klik hier en lees over ons.

thuiswerken in de cloud

Onze klanten aan het woord

Veelgestelde vragen

Welke eisen zijn er nodig voor een migratie naar de cloud?

Migratie naar de cloud vergt enkel een goede internet verbinding.

Waar wordt de data bewaard?

De data, inclusief back ups, staat niet op jouw servers maar wordt opgeslagen in cloud servers bij jouw cloudprovider of datacenter.  Via internet heb je toegang tot al jouw data.

Is werken in de cloud veilig?

Ja, het opslaan van gegevens in de cloud is heel veilig. De werkwijze van Virtual Computing garandeert dat jouw gegevens beschermd zijn. Daarnaast zorgen we voor extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie. Zelf kun je altijd jouw documenten versleutelen of beveilig jouw documenten met een wachtwoord.

 

Hoeveel kan je opslaan in de cloud?

Bij jouw online werkplek krijg je onbeperkte data opslag mogelijkheden, zonder dat je hiervoor extra kosten maakt.

Hoelang duurt een migratie naar de Cloud?

Een complete migratie duurt gemiddeld 1 tot 2 weken. In deze periode zetten we al je bedrijfsdata en software naar onze cloud service. De meeste tijd zit in het inrichten van deze gegevens en het testen van je programma’s. Een belangrijke factor is de hoeveelheid data en software; hoe meer data jouw onderneming heeft wat naar de cloud moet, hoe meer tijd we nodig hebben.

Wanneer alles is ingericht en naar behoren werkt, is de cloud binnen enkele uren te gebruiken.

Wat kost een cloud oplossing?

De cloud oplossingen van Virtual Computing zijn beschikbaar vanaf €29,-

telefoon in gebruik

Virtual Computing staat voor je klaar

Ben je overtuigd van de kracht van onze zakelijke cloud services en wil je hier meer over weten? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en stellen eventueel een maatwerk pakket voor jouw bedrijf op.

Onderzoek samen met ons de mogelijkheden
voor jouw cloud services