Zakelijke cloud oplossingen
voor MKB bedrijven

Met onze zakelijke cloud oplossingen ben jij altijd en overal bereikbaar. Waar je ook bent, met enkel een goede internet verbinding kun je documenten laten inlezen door collega’s of contact leggen met klanten. Ben je benieuwd welke soorten cloud computing wij bieden? Laat je informeren op deze pagina.

Zakelijke cloud oplossingen

cloud oplossingen

Vrijblijvend 30 dagen uitproberen?

Om je te helpen bij jouw keuze bieden wij de mogelijkheid om onze diensten gratis en zonder verplichtingen uit te proberen.

Zakelijke cloud oplossingen

Vandaag nog cloud computing uitbesteden?

Of andere vragen waar we je bij kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Toegankelijke bedrijfssystemen

Veel projecten worden tegenwoordig in groepsverband gedaan. Samen met enkele collega’s werk jij hard aan een opdracht. Een second opinion van jouw collega op jouw aandeel is dan welkom. Met cloud computing kunnen jouw collega’s, door enkel in te loggen, alle bestanden in zien en, mits gewenst, bewerken.

cloud werken

Onze zakelijke cloud oplossingen

Virtual Computing ziet en omarmt het belang van een zakelijke cloud oplossing. Daarom hebben wij verschillende clouddiensten voor allerlei (MKB) bedrijven. Ben je benieuwd naar onze cloud diensten? Hieronder worden ze voor je op een rijtje gezet.

Online werkplek

Waar we tegenwoordig ook gaan en staan, werk is altijd in de buurt. Nog even snel een mailtje doorsturen of een document laten zien aan een collega op elk gewenst tijdstip of locatie. Met een Online Werkplek kan dit altijd en overal, zolang je de beschikking hebt over een goedwerkende internet verbinding. Een ander voordeel van een Online Werkplek is de veiligheid die het garandeert. Jouw documenten heb je altijd versleuteld bij je, waardoor externe partijen geen inzicht krijgen in belangrijke en discrete informatie.

Microsoft Office 365

Bewust of onbewust werken we allemaal met Microsoft Office 365. Wist je namelijk dat programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook allemaal tot het Microsoft Office 365 pakket behoren? Door dit in de cloud te beheren kun jij jouw documenten meteen inzichtelijk maken voor degenen die hier bestemd voor zijn. Documenten opslaan en mailen behoren hiermee tot de verleden tijd. Het gaat allemaal net wat vlotter dan we gewend zijn.

Workspace 365

Workspace 365 is nog net wat uitgebreider in zijn functionaliteiten dan Microsoft Office 365. Met deze digitale werkplek krijg je via een centraal punt toegang tot verschillende documenten, applicaties, bestanden en andere diensten. Ook in de digitale omgeving van Workspace 365 hoeft een medewerker slechts eenmalig in te loggen alvorens hij of zij toegang heeft tot alle gedeelde bovengenoemde opties.

Bellen via cloud oplossingen

Telefonie wordt in de huidige tijd, waar online toch echt naar de top gestevend is, nog wel eens onderbelicht gelaten. Toch blijft een belletje de snelste en meest directe communicatie voorhanden. Daarom bieden wij ook bellen via een cloud oplossing aan. Een vaste telefoon is hiervoor niet meer nodig. In de cloud bel je via een WiFi verbinding naar een contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat jij op jouw Online Werkplek van optimale bereikbaarheid geniet.

Beveiliging

Een voorwaarde van werken in de cloud is dat je alles goed beveiligt. Cybercriminelen worden steeds handiger in het ontrafelen van wachtwoorden. Gelukkig wordt de tegenstand ook steeds slimmer en blijven documenten in de cloud steeds beter beveiligd. Ga hier echter niet te licht mee en versleutel alle documenten nauwkeurig. Virtual Computing heeft veel ervaring in het beveiligen van cloud computing en helpt je hier graag mee.

Cloud hosting

Alle bovengenoemde cloudoplossingen komen samen in onze laatste cloud oplossing. We hebben al veel geschreven over de ultieme bereikbaarheid wanneer je werkt in de cloud. Het is de Cloud hosting die ervoor zorgt dat dit allemaal mogelijk is. Bij cloud hosting zitten ook diensten, zoals software as a service, infrastructure as a service en platform as a service.

Maatwerk oplossingen Voor MKB bedrijven

De mogelijkheden van onze cloud oplossingen zijn oneindig. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en behoeften en hier spelen wij graag op in. Wij denken daarom niet in standaard oplossingen maar zoeken het echt in maatwerk. Ben jij een (MKB) bedrijf dat telefonie volledig achterwege laat? Geen probleem, wij stellen het pakket speciaal voor jou samen. Zo betaal je niet voor oplossingen waar je geen gebruik van maakt.

mkb bedrijven

De voordelen

Virtual Computing ziet en omarmt het belang van zakelijke cloud computing. Daarom hebben wij verschillende clouddiensten voor allerlei (MKB) bedrijven. Ben je benieuwd naar onze cloud diensten? Hieronder worden ze voor je op een rijtje gezet.

Altijd en overal toegang

Via een internetverbinding altijd en overal online werken

Onbeperkt opslag

Geen datalimiet voor opslag van je bedrijfsgegevens

Alles veilig opgeslagen

Extra veilig in de cloud werken door onze 2-factor authenticatie

Gratis 24x7/365 Support

Maak gebruik van onze deskundige 24 uurs servicedesk

Ervaren ICT partner

In 2006 werd Virtual Computing opgericht door de ambitieuze informatica student Robin Damen. Op dat moment was de cloud computing dienstverlening nog onbekend bij het gros van de bedrijven. Net als de cloud computing dienstverlening hebben wij ook een grote ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen zestien jaar.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijf. Met zeven professionals bieden wij onze klanten flexibiliteit, maatwerk en persoonlijke dienstverlening. Benieuwd naar ons hele verhaal? Klik hier en lees over ons

thuiswerken in de cloud

Onze klanten aan het woord

“Speciaal voor de VVV in Alkmaar en omstreken heeft Virtual Computing een kostenefficiënte cloud en telecom oplossing neergezet. Dankzij deze opstelling zijn de kosten voor de automatisering omlaag gegaan en door de keuze voor Virtual Computing heeft VVV Alkmaar ook een beter, sneller en stabieler netwerk dan voorheen.

De cloud bij het VVV is gekoppeld met Exact en het point of sale systeem waardoor op meerdere locaties gewerkt kan worden met de administratie, data en kassa’s. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de Telecom oplossing van Virtual Telecom, waardoor de integratie tussen IT en Telecom ook volledig is.”

VVV Noord Holland - Marcel Serlier

Voor GTA in Someren bouwde Virtual Computing een complex online netwerk. De aansturing van metaalbewerking robots, Cad/cam in de cloud en een volwaardige Sharepoint setup vormen de basis van deze hybrid online dienst, waar dagelijks meer dan 50 man mee werken. Dankzij de HA technieken en het Twin Datacenter kan GTA 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van de online diensten van Virtual Computing.

GTA - Wilbert Linders

“Tandartspraktijk Tilburg startte enkele jaren geleden met een nieuwe en moderne manier van tandheelkunde. Door de snelle groei van de praktijk hebben zij behoefte aan een IT structuur die daarin mee groeit. Patiënten informatie dient op alle locaties aanwezig te zijn en de keuze voor een online dienst lag voor de hand. Virtual Computing realiseerde voor Tandartspraktijk Tilburg de eerste Tandheelkundige online dienst met daarin zelfs ondersteuning voor het hypermoderne 3D röntgen.”

Tandarts Praktijk Tilburg - Liedy van Rijswijk

“Voor de KNBB leverde Virtual Computing een kostenbesparende online dienst in combinatie met Telefonie. Door middel van linking hebben we ook de NDB meegenomen in deze oplossing waardoor samenwerking tussen beide partijen mogelijk is geworden. Data van de KNBB is alleen voor hen zelf toegankelijk, daarnaast hebben zij de mogelijkheid om data uit te wisselen via een gedeelde schijf tussen beide organisaties.”

KNBB - Willem La Riviere

Veelgestelde vragen

Welke eisen zijn er nodig voor een migratie naar de cloud

Waar wordt de data bewaard?

Is werken in de cloud veilig?

Hoeveel kan je opslaan in de cloud?

Hoelang duurt een migratie naar de cloud?

Wat kost een cloud oplossing?

Virtual Computing staat voor je klaar

Ben je overtuigd van de kracht van onze zakelijke cloud services en wil je hier meer over weten? Neem vandaag nog contact op met Virtual Computing. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en stellen eventueel een maatwerk pakket voor jouw bedrijf op.

ict beheer

Onderzoek samen met ons de
mogelijkheden voor jouw cloud services