Veilig en betrouwbaar

Over het algemeen is een werkplek in de cloud veiliger en betrouwbaarder dan een lokale computeromgeving. Een cloud werkplek bij Virtual Computing maakt altijd gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën en de beveiliging centraal wordt beheerd en gemonitord door de serviceprovider. Daarnaast maakt jouw werkplek in de cloud een dagelijkse online back up, waardoor je verzekerd blijft van al jouw bestanden. Zo wordt IT beheer weer leuk.

Altijd en overal toegang

Met een cloud werkplek heb je altijd en overal toegang tot al jouw bestanden. Dit biedt veel voordelen, vooral als je veel onderweg bent of vanuit huis werkt. Het enige dat je nodig hebt is een internet verbinding en een apparaat om op te werken, zoals een laptop, tablet of smartphone. Je kunt dan inloggen op je werkplek in de cloud en direct aan de slag gaan, zonder dat je fysiek op kantoor hoeft te zijn.

Daarnaast is het gemakkelijk om bestanden te delen en samen te werken met collega’s. Door jouw bestanden op te slaan in de cloud, kunnen jij en jouw collega’s er altijd bij, ongeacht waar jullie zijn. Dit verhoogt de flexibiliteit en productiviteit van jou en jouw team.

Image

Waar kunnen wij je bij helpen?

phone in use

Probeer 30 dagen gratis uit

Bij Virtual Computing heb je 30 dagen de tijd om alle voordelen van een werkplek in de cloud te ondervinden. Toch niet naar wens? Je zit nergens aan vast. Ideaal toch?

thuiswerken in de cloud

Meer informatie nodig?

Het team van Virtual Computing bestaat uit professionals met veel kennis van ons product. Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of te helpen bij eventuele problemen.

 

De voordelen van een cloud werkplek

Een cloud werkplek biedt vele voordelen ten opzichte van een traditionele werkplek. We bespreken de belangrijkste voordelen van een cloud werkplek graag met je.

Samenwerken

Een cloud werkplek maakt het mogelijk om efficiënt samen te werken met collega’s en klanten. Door gebruik te maken van een gedeelde opslagplaats in de cloud kunnen meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde document werken en wijzigingen aanbrengen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om informatie te delen en te coördineren, wat de productiviteit ten goede komt.

Schaalbaar

Een digitale werkplek is schaalbaar, wat betekent dat de opslagcapaciteit en rekenkracht gemakkelijk kunnen worden vergroot of verkleind, afhankelijk van de behoeften van de organisatie. Dit betekent dat bedrijven niet hoeven te investeren in extra hardware of software wanneer de vraag toeneemt. In plaats daarvan kunnen ze hun opslagcapaciteit eenvoudig opschalen via de cloud provider.

Veilige opslag

Een cloud werkplek biedt veilige opslag van bedrijfsgegevens en -bestanden. Cloud providers hebben geavanceerde beveiligingsmaatregelen en procedures om te voorkomen dat gegevens worden gestolen of verloren gaan. Bovendien worden gegevens regelmatig geback-upt en opgeslagen op meerdere locaties, zodat er altijd een kopie beschikbaar is.

Beheer

Een cloud werkplek maakt het gemakkelijker om IT-gerelateerde taken uit te voeren. De cloud provider beheert de servers, software en hardware, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten in plaats van zich zorgen te maken over het onderhouden van hun IT-infrastructuur.

Overal toegang

Een cloud werkplek maakt het mogelijk om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens en -bestanden. Dit betekent dat medewerkers kunnen werken vanuit huis, onderweg of op kantoor, wat de flexibiliteit en mobiliteit van de organisatie vergroot.

Flexibel

Een cloud werkplek biedt flexibiliteit in termen van toegang tot software en applicaties. In plaats van dure softwarelicenties te kopen, kunnen bedrijven gebruik maken van software as a service (SaaS) -applicaties die beschikbaar zijn via de cloud provider. Dit betekent dat bedrijven alleen betalen voor wat ze gebruiken en dat ze gemakkelijk nieuwe applicaties kunnen toevoegen of verwijderen, afhankelijk van hun behoeften.

Wat zijn de kosten?

cloud werken

Beschikbaar vanaf

29,-

  • Onbeperkte Opslag
  • Microsoft Office (word, excel, powerpoint en outlook)
  • MFA authenticatie
  • Back up en antivirus
  • Onbeperkte support
  • Installatie eigen software
  • Snelle Virtuele desktop

Offerte aanvragen

Aandacht voor de toekomst

Een cloud werkplek past perfect binnen de toekomstplannen van jouw organisatie. In een tijdperk waar hybride werken de overhand neemt, zijn cloud werkplekken onmisbaar voor elke organisatie. Altijd en overal bereikbaar met enkel een goed werkende internet verbinding, dat is een digitale werkplek bij Virtual Computing. Door te investeren in cloud werkplekken, kunnen bedrijven zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de arbeidsmarkt en blijven ze relevant in de toekomst.

Onze referenties

img

Vraag jouw demo account gratis aan

Benieuwd hoe een werkplek in de cloud jouw bedrijf kan helpen om flexibeler, efficiënter en veiliger te werken? Vraag dan nu een gratis demo aan! Tijdens de demo laten we je zien hoe een cloud werkplek werkt en hoe het jouw bedrijf kan helpen om productiever te zijn. Bovendien laten we je zien hoe je kosten kunt besparen op hardware en software. Wacht niet langer en vraag nu jouw gratis demo aan om te ontdekken wat een cloud werkplek voor jouw bedrijf kan betekenen!

Wil je meer informatie?

Het is je nu duidelijk dat een werkplek in de cloud de toekomst hebben. Maar er zal ook nog veel onduidelijk zijn. Geen zorgen, een cloud werkplek is onderdeel van ons IT beheer en je kan met al jouw vragen over een werkplek in de cloud terecht bij het support team van Virtual Computing. Ook met andere vragen over jouw IT-omgeving of onze cloud diensten kun je terecht bij ons team. Schroom daarom niet en stel je vraag. We helpen je graag. Neem contact met ons op.

phone in use