• Brother Document Scanner

  510,67

  Scan grote hoeveelheden dubbelzijdig, snel en eenvoudig direct naar de cloud of een e-mailadres. Dankzij de geleiders worden formaten van kassabonnetjes tot A4’tjes recht ingescand. Dankzij de touchscreenbediening voert u eenvoudig te bestemming in.

 • Dymo Labelwriter Netwerk

  292,00

  Print eenvoudig labels vanuit de cloud met de Dymo Labelwriter 450 Turbo. De labelprinter print tot 71 regels per minuut en is geschikt voor verschillende labels. Met de Dymo software wordt labels printen een eitje.

 • Extra invoerlade HP LaserJet Pro

  157,33

  HP LaserJet Pro papierinvoerlade 550 vel

 • Extra monitor

  144,40

  HP 23” LED monitor

 • HP LaserJet Pro

  250,67

  Standaard zwart-wit laserprinter voor algemeen gebruik. Deze printer is zeer geschikt voor gebruik met tekstverwerkingsprogramma’s binnen de cloud en is daarnaast zuinig en snel. Print tot 38 pagina’s per minuut en heeft een 350 vel-lade. Optioneel is deze printer uit te rusten met een extra 550 vel-lade voor bijvoorbeeld briefpapier of gekleurd papier.

 • HP LaserJet Pro MFP

  460,00

  Uitgebreide laserprinter van HP met touchscreen bediening. Printen, scannen en kopiëren in kleur en zwart-wit en dubbelzijdig (enkel printen en kopiëren). Deze printer print tot 27 pagina’s per minuut en heeft een 300 vel-lade.

  Optioneel is deze printer uit te rusten met een extra 550 vel-lade voor bijvoorbeeld briefpapier of gekleurd papier.

 • Notebook 2GO

  838,67

  Met deze compacte 14” notebook werkt u onderweg en bij klanten eenvoudig in de cloud. Zijn schermformaat van 14” en zijn lage gewicht van 1.600 gram maken deze notebook tot u ideale reisgenoot.

 • Notebook Professional

  1.110,67

  Uitgebreide notebook voor intensief gebruik. Dankzij zijn krachtige i5 processor, 8 GB werkgeheugen en 15 Full HD-scherm is deze notebook uitermate geschikt voor het werken zowel binnen als buiten de cloud.

 • Unify Managed Netwerk Advanced

  1.502,68

  Speciaal voor bedrijven met meer dan 10 werkstations (één werkstation: werkplek met één computer) hebben wij een managed netwerk geconfigureerd waarbij u eenvoudig en snel verbonden bent. Dit netwerk is gebaseerd op apparatuur van Ubiquitiy Unify en leent zich perfect voor managed netwerken.

  Deze bundel bestaat uit een: een CloudKey, firewall, 48 poortswitch met Power over Ethernet en een Wifi accesspoint. Door het toepassen van een CloudKey kunnen wij op afstand support verlenen en het netwerk beheren.

  Optioneel:

  Extra unify switch 24 poorts 250W

  Extra unify switch 48 poorts 500W

  Extra Unify Accesspoint Pro

 • Unify Managed Netwerk Basis

  781,27

  Speciaal voor bedrijven met minder dan 10 werkstations (één werkstation: werkplek met één computer) hebben wij een managed netwerk geconfigureerd waarbij u eenvoudig en snel verbonden bent. Dit netwerk is gebaseerd op apparatuur van Ubiquitiy Unify en leent zich perfect voor managed netwerken.

  Deze bundel bestaat uit een: een CloudKey, firewall, 24 poortswitch met Power over Ethernet en een Wifi accesspoint. Door het toepassen van een CloudKey kunnen wij op afstand support verlenen en het netwerk beheren.

  Optioneel:

  Extra unify switch 24 poorts 250W

  Extra unify switch 48 poorts 500W

  Extra Unify Accesspoint Lite

 • Werkplek Professional

  1.205,73

  Maakt u gebruik van specialistische software, dan kunt u prima uit de voeten met de Werkplek Professional. Deze Mini Desktop is door zijn i5 processor krachtiger dan de Thin Client en dat maakt het uitermate geschikt voor lichte multimedia toepassingen en bewerkingen lokaal op de computer. Deze werkplek wordt geleverd inclusief HP 23” LED monitor, toetsenbord en optische muis van HP.

  Optioneel is de Werkplek Professional uit te rusten met een tweede monitor.

 • Werkplek Standaard

  577,73

  De Werkplek Standaard vormt basis voor werken in de cloud. De werkplek bestaat uit een HP Thin Client, HP 23 LED monitor en HP toetsenbord en optische muis. Met deze Thin Client kunt u moeiteloos werken met Microsoft Office en internet toepassingen de cloud.

  Optioneel is de Werkplek Standaard uit te rusten met een tweede monitor.