Veelgestelde Vragen

Ben je geïnteresseerd in een Microsoft Office 365 pakket maar heb je nog vragen? In onderstaand overzicht beantwoorden we de meest gestelde vragen over Office 365. Als je vraag er niet tussen staat kan je altijd contact met ons opnemen.

Hoeveel opslag krijg ik op Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 biedt 1TB opslag per gebruiker binnen Onedrive en Sharepoint.

Moet ik nog een backup maken van mijn Office 365 omgeving?

Virtual Computing zorgt voor een dagelijkse back-up van alle data binnen je Microsoft Office 365 omgeving. Het maken van de back-ups is inbegrepen in onze dienstverlening. Hier hoef je zelf dus niets mee te doen.

Waar staat mijn data als ik gebruik maakt van Microsoft Office 365?

In de basis staat alle data opgeslagen in de datacentra van Microsoft. Bij het inrichten van je tenant selecteren wij de Datacentra West Europa. Hiermee voldoet de data opslag aan de eisen voor de AVG.

Alle back-ups die gemaakt worden van je Microsoft Office 365 documenten worden bewaard in onze datacentra in Den Bosch en Eindhoven.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een communicatieplatform waarmee je hele team kan chatten en videobellen. Via Teams kan je gemakkelijk bestanden delen, diverse applicaties integreren en werken binnen groepen op basis van onderwerpen.

Microsoft Teams is onderdeel van het Microsoft Office 365 pakket. Teams wordt standaard geleverd bij de duurdere Enterprise pakketten voor grotere bedrijven. Sinds de Covid-19 uitbraak heeft Microsoft Teams beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van Microsoft Office 365. Wil je Teams inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij kunnen de licentie voor je activeren.