Ontmoet ons team!

Ontmoet het team van Virtual Computing. De medewerkers van Virtual Computing stellen zich voor en vertellen over hun werkzaamheden.

medewerker virtual computing

Robin Damen – Eigenaar

Als eigenaar van Virtual Computing houd ik me bezig met productontwikkeling, projectbegeleiding en Sales.

medewerker virtual computing

Mohammad Moghtader MSc. – Principal Consultant

Als Principal Consultant en Partner van Virtual Computing houd ik me bezig met Opleveringen, projectbegeleiding en Sales.

medewerker virtual computing

Theo Damen – Senior Engineer & CISO

Met ruim 30 jaar ervaring in de IT branche onderhoud ik het netwerk van Virtual Computing, in mijn rol als Chief Information Security Officer(CISO) hou ik me bezig met ons kwaliteitsmanagement systeem zoals ISO en NEN.

medewerker virtual computing

Direnc May – Support Engineer

Ik help onze klanten met problemen die zij tegenkomen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik onze dienstverlening middels onze dagelijkse interne audits.

medewerker virtual computing

Rico Hendrikx – Support Engineer

Met inmiddels flink wat ervaring op zak ondersteun ik Virtual Computing klanten bij IT-vraagstukken. Tevens verzorg ik de eerstelijns support voor onze Telecom klanten.

medewerker virtual computing

Ruben Mulders – SEO Specialist

Als SEO Specialist verzorg ik de online marketing werkzaamheden voor onze klanten en ondersteun ik bij de integratie van WordPress systemen. Tevens adviseer ik op het gebied van Social Media.

medewerker virtual computing

Joeri Mucharowski – Financiële Administratie & Office Manager

Naast de financiële administratie, houdt Joeri zich bezig met marketing, sales en het reilen en zeilen op en om het kantoor.

Mohammed Jawish – Support Engineer

Als Junior Consultant werk ik sinds 2019 bij Virtual Computing en volg ik deeltijd de Opleiding Systeembeheerder Niveau 4. U treft mij vooral op de servicedesk of tijdens projecten op locatie bij de klant.