Ontmoet ons team!

Ontmoet het team van Virtual Computing. De medewerkers van Virtual Computing stellen zich voor en vertellen over hun werkzaamheden.

medewerker virtual computing

Robin Damen – Eigenaar

Als eigenaar van Virtual Computing houd ik me bezig met productontwikkeling, projectbegeleiding en Sales.

medewerker virtual computing

Mohammad Moghtader MSc. – Principal Consultant

Als Principal Consultant en Partner van Virtual Computing houd ik me bezig met Opleveringen, projectbegeleiding en Sales.

medewerker virtual computing

Theo Damen – Senior Engineer & CISO

Met ruim 30 jaar ervaring in de IT branche onderhoud ik het netwerk van Virtual Computing, in mijn rol als Chief Information Security Officer(CISO) hou ik me bezig met ons kwaliteitsmanagement systeem zoals ISO en NEN.

Direnc May – Teamleader Servicedesk

Als Teamleader Servicedesk stuur ik onze Support Team aan en help ik onze klanten met problemen die zij tegenkomen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik onze dienstverlening middels onze dagelijkse interne audits.

medewerker virtual computing

Rico Hendrikx – Support Engineer

Met inmiddels flink wat ervaring op zak ondersteun ik Virtual Computing klanten bij IT-vraagstukken. Tevens verzorg ik de eerstelijns support voor onze Telecom klanten.

medewerker virtual computing

Ruben Mulders – SEO Specialist

Als SEO Specialist verzorg ik de online marketing werkzaamheden voor onze klanten en ondersteun ik bij de integratie van WordPress systemen. Tevens adviseer ik op het gebied van Social Media.

Mohammed Jawish – Support Engineer

Als Junior Consultant werk ik sinds 2019 bij Virtual Computing en volg ik deeltijd de Opleiding Systeembeheerder Niveau 4. U treft mij vooral op de servicedesk of tijdens projecten op locatie bij de klant.

Nick Honings – Junior Security Engineer

Als Junior Security Engineer houd ik me bezig met de veiligheid van onze dienstverlening.

Patrick Seijkens – Administratie

Als medewerker financiële administratie van Virtual Computing ben ik verantwoordelijk voor de administratie van inkoop en verkoop van onze producten.

Joost van Ostaden – Stagiaire Support Engineer

Als Stagiaire op de Servicedesk neem ik de eerstelijns telefoontjes aan en ben ik in training voor de basistaken van onze Telecom. Daarnaast volg ik deeltijd de opleiding ICT-Beheer Niveau 4.