Bel ons: 0800-8478820   Login

Ontmoet ons team!

Ontmoet het team van Virtual Computing. De medewerkers van Virtual Computing stellen zich voor en vertellen over hun werkzaamheden.

Robin Damen – Eigenaar

Als eigenaar van Virtual Computing houd ik me bezig met productontwikkeling, projectbegeleiding en Sales.

Mohammad Moghtader MSc. – Principal Consultant

Als echte duizendpoot ondersteun ik klanten bij projecten en opleveringen. Daarnaast ondersteun ik bij ons verkooptraject.

Theo Damen – Senior Engineer

Met ruim 30 jaar ervaring in de IT branche onderhoud ik het netwerk van Virtual Computing en begeleid ik de grotere oplevertrajecten voor onze klanten.

Direnc May – Support Engineer

Ik help onze klanten met problemen die zij tegenkomen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik onze dienstverlening middels onze dagelijkse interne audits.

Rico Hendrikx – Support Engineer

Met inmiddels flink wat ervaring op zak ondersteun ik Virtual Computing klanten bij IT-vraagstukken. Tevens verzorg ik de eerstelijns support voor onze Telecom klanten.

Ruben Mulders – SEO Specialist

Als SEO Specialist verzorg ik de online marketing werkzaamheden voor onze klanten en ondersteun ik bij de integratie van WordPress systemen. Tevens adviseer ik op het gebied van Social Media.

Joeri Mucharowski – Financiële Administratie & Office Manager

Naast de financiële administratie, houdt Joeri zich bezig met marketing, sales en het reilen en zeilen op en om het kantoor.

Mohammed Jawish – Junior ICT Engineer

Als Junior ICT Engineer houd ik me bezig met het installeren van soft en hardware voor onze klanten en configureren van diverse back-up oplossingen. Daarnaast geef ik telefonische ondersteuning aan…

× Hoe kunnen we je helpen?