Veelgestelde Vragen

Bent u geintereseerd in een Office 365 maar heeft u nog vragen? Onderstaand overzicht toont u een lijst met meest gestelde vragen voor Office 365.

Hoeveel opslag krijg ik op Office 365

Office 365 biedt 1TB opslag per gebruiker binnen Onedrive en Sharepoint.

Moet ik nog een backup maken van mijn Office 365 omgeving

Virtual Computing bied een uniek pakket bij Office 365 installaties. U ontvangt voor een vast bedrag per maand onbeperkte support en backup. Virtual Computing zorgt ervoor dat alle data binnen uw Office 365 omgeving dagelijks wordt gebackuped naar onze Datacentra.

Waar staat mijn data als ik gebruik maakt van Microsoft 365

In de basis staat alle data opgeslagen in de datacentra van Microsoft, bij het inrichten van uw tenant selecteert Virtual Computing de Datacentra West Europa. Hiermee voldoet de data aan de eisen voor de AVG. Alle backups die gemaakt worden van uw Office 365 worden bewaard in onze datacentra in Den Bosch en Eindhoven.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is onderdeel van het Office 365 pakket, standaard wordt het geleverd op de Enterprise pakketten. Sinds de Covid-19 uitbraak heeft Microsoft Teams beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van Office 365. Wilt u hiervan gebruik maken neem dan even contact op met onze Support, wij kunnen de betreffende licentie bij u activeren.