Bel ons: 0800-8478820   Login

Supersnelle zakelijke glasvezel tot wel 10 Gbit per seconde

Snel internet, wie wil dat nu niet? Nu we steeds meer online werken (en thuiswerken) vanaf verschillende locaties is een snelle verbinding een ‘must.’

Of je nu kiest voor supersnelle zakelijke glasvezel, kabel, DSL, 4G/5G, radiogolven of een straalverbinding. De kwaliteit van je internetverbinding bepaalt de kwaliteit van je online werkplekken. Virtual Computing garandeert dat je stabiel online bent onder alle omstandigheden.

We helpen je met de verbinding die past bij jouw bedrijf want niet iedereen gebruikt internet op dezelfde manier.

Een bedrijf dat alleen mailt en surft verlangt iets anders van een zakelijke internet verbinding, dan een multinational met meerde locaties en duizenden medewerkers.

Internet via zakelijke glasvezel is leverbaar in een groot aantal snelheden. Glasvezel heeft een stabiele verbinding en haalt een hoge snelheid. De snelheid die je nodig hebt is onder andere afhankelijk van het type, het aantal medewerkers en de manier waarop je internet gebruikt.

De snelste internetverbinding, als elke seconde telt

Als elke milliseconde telt, is een snelle internetverbinding onmisbaar. Denk aan politie, ambulance en zorginstellingen waarbij elke seconde telt om levens te redden. Zo zijn er ontelbaar veel bedrijven en organisaties die ultrasnel internet nodig hebben.

In dit geval is internet via een straalverbinding nodig. Een straalverbinding is een digitale radioverbinding tussen twee schotels die via elektromagnetische golven het datasignaal overdraagt. Beide eindpunten hebben een zender en een ontvanger.

Ideaal voor moeilijk bereikbare gebieden of wanneer snelheid prioriteit heeft een Uptime tot 99,98%, geen gezondheidsrisicos en geen interferentie door andere gebruikers.

Twijfel je aan de snelheid en kwaliteit van je zakelijke internetverbinding? Dan kan Virtual Computing deze voor je onder de loep nemen.

Mocht het nodig zijn om de verbinding te verbeteren en te optimaliseren, dan biedt Virtual Computing een aantal oplossingen aan, variërend van ADSL, glasvezel of andere internetoplossingen.

Stabiele en snelle bedrijfsnetwerken

Heb je meerdere bedrijfslocaties dan is snel internet via een bedrijfsnetwerk supereffiënt. Virtual Computing levert en beheert zakelijke bedrijfsnetwerken. Afhankelijk van je wensen en het type organisatie bieden we je een internetoplossing aan via zakelijke glasvezel, kabel of DSL.

Ook de nazorg en het onderhoud is prima geregeld. Virtual Computing verzorgt het complete onderhoud en voor vragen zijn we ook prima bereikbaar via onze helpdesk 24/7, ook buiten kantooruren).

Bedrijf verhuizen met behoud van IP-adressen

Verhuis je naar een andere locatie, dan behoud je gewoon je IP-adressen. Dit bespaart weer tijd en migratiekosten.

Zakelijk internet bedrijfsverzamelgebouwen

Werk je vanuit een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere ondernemers onder één dak? Grote kans dat Virtual Computing al bedrijfsnetwerken of zakelijk internet beheert binnen dit bedrijfsverzamelgebouw.

Bel gerust om dit te checken of als je vragen hebt.

Behoefte aan andere internetdiensten? Behalve voor zakelijk internet kun je ook bij ons terecht voor:

Wifi oplossingen op maat voor medewerkers en bezoekers

Is je zakelijke Wifi wel zo veilig en snel genoeg? Omdat we steeds meer online werken vanaf meerdere locaties, wordt de druk op Wifi-netwerken steeds groter.

Bezoekers van bedrijfsruimten, vakantieparken, winkelcentra en andere gelegenheden vinden het vanzelfsprekend dat ze snel online zijn en op het Wifi-netwerk kunnen inloggen.

Virtual Computing biedt zakelijke Wifi aan via Access Points. Door deze Acces Points te meten kunnen we precies de locatie en hoeveelheid van de benodigde Wifi-punten in kaart brengen zodat medewerkers en bezoekers van je bedrijf zorgeloos gebruik kunnen maken van je zakelijke Wifi-netwerk. Snelheid van je zakelijke Wifi testen? Neem snel contact op.

 

24/7 support van Virtual Computing

Hulp nodig? Wij zijn er als je ons nodig hebt. Vragen over je huidige internetsnelheid, internetverbinding of advies nodig? Bel ons dan op: 0800-8478820

Met vragen kun je altijd bij ons terecht, ook buiten kantoortijden.

Onze servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

  • Een SLA afgestemd op wat je nodig hebt
  • Steeds een gekwalificeerde medewerker aan de lijn
  • 24/7 support

Neem nu contact op! 

Meer weten over onze verbindingen? Offerte

× Hoe kunnen we je helpen?