img

Zorgeloze ICT voor het MKB

De wereld verandert. Hybride werken is heel gewoon en veiligheid is ’must’, in het complexe landschap waar cybersecurity het gesprek is van de dag.

Als ondernemer wil je ondernemen en niet wakker liggen van datalekken en slecht functionerende systemen, toch?
Ooit gedacht om je ICT-zaken uit te besteden? Een professionele ICT- specialist levert je veel op en geeft je de ruimte om te doen waar je goed in bent.

Zo kun je rekenen op perfect werkende systemen en netwerken, zodat jij en je collega’s ongestoord vooruit kunnen, waar je ook bent. En gaat er eens iets mis? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke hulp.

Elk bedrijf – passende ICT

Bij Virtual Computing vinden we dat elke onderneming goed passende ICT verdient. Daarom zorgen we dat oplossingen optimaal aansluiten op je bedrijfsprocessen. Voor grote én kleine ondernemingen. De specialisten van Virtual Computing helpen je graag bij de uitvoering, optimalisatie en het beheer. Van je toetsenbord tot je telefoon en alles daartussenin.

img
img

Is jouw systeembeheer(der) nog up-to date?

Houd jij het nog bij?

Investeren in een eigen ICT afdeling (of systeembeheerder) is kostbaar en vraagt veel van jou en je tijd. 

Hardware, technologie en kennis raken snel achterop. Zoals je vandaag gekochte computer morgen al verouderd is, zo hebben interne ICT-ers of systeembeheerders moeite om actueel te blijven. Ze houden het gewoonweg niet meer bij. Teveel werk, te weinig tijd, verouderde vakkennis? De kennis van toen is niet meer de kennis van nu. Lezen, trainen en testen passen niet meer in de propvolle agenda’s. 

ICT-systemen worden te vaak ad hoc en onzorgvuldig geïmplementeerd, met soms nare gevolgen: rammelende software, implementatiefouten of slecht functionerende verbindingen. Oplossingen vinden en ‘brandjes blussen’ kost je vervolgens weer zeeën van tijd én geld. Zonde!

Elk bedrijf – passende ICT

Bij Virtual Computing vinden we dat elke onderneming goed passende ICT verdient. Daarom zorgen we dat oplossingen optimaal aansluiten op je bedrijfsprocessen. Voor grote én kleine ondernemingen. De specialisten van Virtual Computing helpen je graag bij de uitvoering, optimalisatie en het beheer. Van je toetsenbord tot je telefoon en alles daartussenin.

img
img

ICT outsourcen?

Je ICT uitbesteden is zo gek nog niet. Waarom niet vandaag? 

Maak (weer) ruimte voor je kernbusiness en doe waar je goed in bent. Zo ben je zeker van goed functionerende werkplekken, de nieuwste technologieën, systemen en netwerken én bespaar je op (vaste) kosten. Virtual Computing bied je 24/7 kennis en kunde van de expert zodat je ongestoord kunt werken, op kantoor of in de cloud.

Als ICT-specialist hebben we expertise en kennis van de nieuwste hard- en software- ontwikkelingen en zijn we er voor zowel de grote als kleine MKB-er.

Doen waar je goed in bent zonder zorgen over techniek

Overheid, MKB, grote en kleine ondernemingen zien de voordelen van outsourcing:

 • Online werkplek, 24/7 altijd en overal toegang
 • Efficiënter werken en meer gedaan krijgen
 • Flexibiliteit
 • Kostenreductie
 • Schaalbaarheid
 • Alles optimaal beveiligd

Persoonlijke hulp in heldere taal

Lokaal, internationaal, thuis, in de supermarkt, in de cloud. Overal is ICT. Communicatietechnologie maakt ons leven makkelijk. 

De gigantische keuze uit platformen, besturingssystemen, applicaties, netwerken, infrastructuren of werkplekken maakt het er allemaal niet overzichtelijker op. Virtual Computing helpt je met een passende keuze en implementatie en beheer van:

 • Hardware en software
 • Applicaties
 • Beveiliging en onderhoud
 • Cloud oplossingen
 • Infrastructuur 
 • Service en support
 • Werkplekbeheer
img

Bespaar tijd en geld en krijg meer gedaan

Profiteer van onze actuele en professionele vakkennis en werk ongestoord verder. We nemen de ICT-regie van je over, zodat je rust en energie hebt om te ondernemen, zonder stress over systemen en software.

Je ICT in goede handen. Altijd, overal, 24/7. On- en offline.

 

img

Vandaag nog je ICT uitbesteden? Neem snel contact op. We helpen je graag.