Bel ons: 0800-8478820   Login

Of het nu gaat om de aanschaf van een efficiënt boekhoudsysteem, de nieuwste softwarepakketten of het in kaart brengen van bedrijfsprocessen, Virtual Computing kan u hierin begeleiden als adviserend partner. Dankzij onze jarenlange ervaring  beschikt Virtual Computing over een uitgebreid netwerk van softwareleveranciers. Ook brengen onze klanten regelmatig met elkaar in contact. Op deze manier kunt u van andere klanten horen waarom zij werken met een bepaald ERP-systeem. Cloud Computing is onze core business en door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten we onze technieken in de cloud op een innovatieve manier te combineren.

Virtual Computing heeft ruimschoots ervaring in diverse branches en industrieën, variërend van recruitment tot transport, van zorginstelling tot retailer.

Virtual Computing kan u adviseren in complexe situaties waarbij randapparatuur een belangrijke rol speelt, denk hierbij aan ondersteuning in het productieproces van uw onderneming. De mogelijkheden van de cloud zijn eindeloos. Wij weten de cloud op een innovatieve manier in te zetten bij elke onderneming.

Wilt u graag advies bij uw Keuze Contact

× Hoe kunnen we je helpen?